Novosti
Sjećate li se nje? Mirjana Praizović iz Big Brothera se udala i čeka bebu
Facebook/Mirjana Praizović

BB MIRA

Sjećate li se nje? Mirjana Praizović iz Big Brothera se udala i čeka bebu

BB Mira bila je pravi hit nakon sudjelovanja u reality showu Big Brother te je gostovala po klubovima diljem Lijepe Naše

Mirjana Praizović, mnogima poznata kao BB Mira, podigla je veliku prašinu tijekom svog sudjelovanja u regionalnom Big Brotheru 2015. godine. Banjalučanka je privlačila pozornost oštrim jezikom i slobodnim ponašanjem često hodajući polugola i provocirajući druge sustanare. 

Po izlasku iz showa, Mira je bila instant-zvijezda - fotografirala se gola, gostovala je po klubovima diljem Hrvatske, a nakon nosa i grudi, uložila je i u plastičnu operaciju stražnjice, o čemu je svakodnevno obavještavala pratitelje na društvenim mrežama. 

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A sada je Mira pronašla i ljubav. Na Facebooku je otkrila da se udala za Renea Obergantschniga, da je vjenčanje bilo u Austriji, a upoznali su se, piše 24 sata, u Hrvatskoj tijekom ljetovanja. 

Osim toga, više nije tajna da čekaju prinovu, a najavljena je i svadba. 

"Crkveno vjenčanje ćemo praviti iduće godine s užim krugom prijatelja i rodbine i, naravno, našom bebicom, koju ćemo tada i krstiti jer sam ja već u petom mjesecu trudnoće", rekla je za 24 sata