Ostani doma
TV novosti
Bahra se javila iz izolacije: 'Sve nas je ovo pošteno prodrmalo, sad je vrijeme da nešto prodrma i koronu!'
RTL

POZITIVAN STAV

Bahra se javila iz izolacije: 'Sve nas je ovo pošteno prodrmalo, sad je vrijeme da nešto prodrma i koronu!'

Omiljena kandidatkinja 12. sezone 'Ljubav je na selu' ima poruku za sve gledatelje

I Bahra Zahirović već nekoliko tjedana vrijeme provodi u toplini svog doma te se, kako priznaje, pažljivo pridržava svih uputa nadležnih službi. Ni u ovoj teškoj situaciji Bahra ne gubi svoj prepoznatljivi optimizam pa je samo za RTL.HR otkrila svoj recept za pozitivu u izolaciji.

''Ja kao ja, uputila bih svim gledateljima poruku. Prema mom razmišljanju i utjecajima psihičke strane na ostale ljude, pozvala bih sve da budu smireni i strpljivi pa da svi zajedno pobijedimo ove situacije u kojima smo se našli. Moramo se s njima nositi kako moramo! Ja bih im poručila da jednostavno probaju pozitivno razmišljati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučavam svima da se jednostavno probaju posvetiti pozitivnim energijama, da se sjete dragih ljudi, lijepih uspomena i kako su nekad uživali u najsretnijim trenucima i da znaju da ih to opet negdje čeka. Sve nas je ovo posljednjih dana pošteno prodrmalo, sad je vrijeme da nešto prodrma i koronu!'' poručuje Bahra.

Kandidatkinja farmera Valtera Krastića je tijekom emisije 'Ljubav je na selu' otkrila da gaji posebnu ljubav prema psihologiji pa nije ni čudno što uspijeva biti pozitivna u ovakvim trenucima. Prisjetite se njenog objašnjenja!

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!