Ostani doma
TV novosti
Rodney danas navršava 60 godina, no još mu godinama neće biti do slavlja
IG/lucy_lyndhurst

vijest koja je svima slomila srce

Rodney danas navršava 60 godina, no još mu godinama neće biti do slavlja

Krajem rujna 2020. u snu je umro to tada potpuno zdrav 19-godišnji sin britanskog glumca Nicholasa Lyndhursta. Izbezumljeni roditelji u siječnju su dobili konačni nalaz obdukcije.

Nicholas Lyndhurst rođen je 20. travnja 1961. u gradiću Emsworthu u Hampshiru na jugu Engleske.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Only Fools & Horses App Soc (@onlyfoolssociety) on Apr 20, 2019 at 7:35am PDT

U intervjuima je uvijek pozitivno govorio o svome ocu, iako ga je mali Nicolas viđao samo u posebnim prilikama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Strast prema glumi otkrio je još kao mali i s osam godina počeo govoriti majci da želi glumiti, nakon dvije godine majka je popustila i upisala ga u glumačku školu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Плавушин Кутак (@plavusin_kutak) on Apr 20, 2020 at 5:55am PDT

Prvu televizijsku ulogu dobio je 1975. u seriji 'The Prince And The Pauper', u kojoj je glumio i princa i Toma Cantyja. U dobi od sedamnaest godina dobio je nagradu za ulogu Adama Parkinsona u sitcomu 'Butterflies'.

S balerinom Lucy vjenčao se 1999., a godinu dana kasnije rodio im se sin Archie. Sretna obitelj je godinama ugodno živjela u zapadnom Sussexu, a onda su se preselili u London.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Lyndhurst (@lucy_lyndhurst)

Zgodni Archie krenuo je očevim stopama i već se s deset godina počeo baviti glumom. Posljednjih šest godina imao je jednu od glavnih uloga u popularnoj britanskoj teen seriji 'So Awkward', a slavni tata gostovao je u jednoj epizodi. 

No, 22. rujna 2020. Archi se nije probudio. Policijski službenici i hitna pomoć pozvani su u kuću obitelji Lyndhurst, no nesretnom mladiću nije bilo spasa. 

Archieva majka Lucy u studenom je smogla snage na Instagramu napisati objavu koja je svima slomila srce:

"S najtežom boli u srcu pišem ovo. Prije devet tjedana naš najdraži dječak Archie oduzet nam je prerano. Još uvijek nemamo odgovor na to što se dogodilo, ali strpljivo čekamo da izvještaj bude napisan u sljedećih 10 tjedana. Bol zbog našeg gubitka nadilazi sve što smo ikad prije osjećali i ne bismo to nikome poželjeli. Archie je bio i ostao naš apsolutni svijet. Bio je najljepše izvanredno ljudsko biće koje smo ikad upoznali. Imati ga kao našeg sina nije bilo ništa drugo do beskrajnja radost i čast."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Lyndhurst (@lucy_lyndhurst)

U siječnju je stigao izvještaj obdukcije, Archie je preminuo zbog iznenadnog izljeva krvi u mozak, bolesti od koje godišnje na cijelome svijetu nenadano umre oko 800 ljudi. 

"Preminuo je od intracerebralnog krvarenja izazvanog akutnim limfoblastnim limfomom (leukemijom). Ovo nije leukemija kakvu znamo, već 'akutna', u medicinskom smislu 'ubrzana'. Uvjereni smo da nitko od nas ništa nije mogao učiniti, jer Archie nije pokazivao nikakve simptome bolesti", kazala je Lucy medijima.

Nicholasa Lyndhursta kao obožavanog Rodneya Trottera gledajte u kultnoj humorističnoj seriji 'Mućke' od ponedjeljka do petka u 20:45 na Kockici.

  • Mućke

    humoristična dramska serija - Velika Britanija - 1989.

    Ponedjeljak - četvrtak u 20.50 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!