Ostani doma
Novosti
Mnogima teško zamislivo: Bruceu Willis je u izolaciji i s bivšom i sadašnjom suprugom
Instagram/Emma Heming Willis

svi zajedno

Mnogima teško zamislivo: Bruceu Willis je u izolaciji i s bivšom i sadašnjom suprugom

Kad čeljad nije bijesna...

Holivudska zvijezda Bruce Willis uspijeva učiniti ono što je većini nemoguće. Zbog pandemije koronavirusa trenutno boravi u kući bivše supruge Demi Moore, od koje se rastao prije 20 godina, sa sadašnjom suprugom Emmom Heming Willis.

Emma je objavila na svome Instagram profilu kako je napokon sa suprugom, pa će zajedno proslaviti kćerin šesti rođendan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posljednjih mjesec dana mnoge je zbunjivalo, a i potaklo mnoge rasprave na društvenim mrežama, zašto Willisove starije kćeri objavljuju fotografije kako s oba roditelja provode dane i dane izolacije, te gdje su nestale najmlađe Willisove kćeri i njegova supruga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Apr 7, 2020 at 9:11am PDT

Willisova 28-godišnja kći Scout objasnila je nedavno novinarima kako je došlo do cijele ove zbunjujuće situacije. Bruce je stigao nekoliko dana ranije na obiteljsko imanje u Idaho, državu udaljenu 1500 km od Los Angelesa. Emma se s dvije kćeri, osmogodišnjom Mabel i petogodišnjom Evelyn trebala pridružiti ostatku obitelji nekoliko dana kasnije, a onda se dogodio opasni incident u parku.

"Moja mlađa polusestra, s kojom nitko do tada o tome nije razgovarao, pronašla je korištenu hipodermičku iglu i ubola se u stopalo. Zato ju je moja pomajka odvela u bolnicu i dok je čekala rezultate testova kako bi se uvjerila da je sve dobro, postrožili su mjere i putovanja nisu bila moguća. Zato je ostala u Los Angelesu, a moj otac je ovdje s nama", rekla je Scout za Us Weekly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on May 1, 2020 at 9:45am PDT

Brucea Willisa gledajte u petom nastavku jednog od najpopularnijih akcijskih filmova na svijetu, 'Umri muški 5: Dobar dan za umiranje' u petak u 20 sati na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!