Ostani doma
TV novosti
Krenite na zabavnu pustolovinu u animiranom filmu 'Tomica i prijatelji u novoj avanturi'

danas u 12:35 na Kockici

Krenite na zabavnu pustolovinu u animiranom filmu 'Tomica i prijatelji u novoj avanturi'

Obožavani Tomica putuje kroz pustinje, džungle i opasne planine na pet kontinenata i po prvi se put susreće sa znamenitostima koje nikada prije nije vidio

Nestašni mali trkaći automobil Ace stiže u Sodor i nagovori Tomicu da krene na epsko putovanje po svijetu, i to bez dozvole Debelog Kontrolora. Tomica putuje kroz pustinje, džungle i opasne planine na pet kontinenata i po prvi se put susreće sa znamenitostima koje nikada prije nije vidio. Osim otkrivanja novih mjesta i kulture, Tomica se sprijatelji s pustolovnom i zabavnom lokomotivom iz Kenije zvanom Nia, koja će ga podučiti najvažnijoj lekciji od sviju – onoj o pravom značenju prijateljstva.

Nastala prije 70 godina, 'Tomica i prijatelji' narasla je u nagrađivanu franšizu i svjetski prepoznati brend koji se danas gleda u preko 160 zemlja i sluša na više od 50 svjetskih jezika. Dugometražna animacija 'Tomica i prijatelji u novoj avanturi' prikazana je kao uvod u 22. sezonu te serijalu daje novu glavnu temu i multikulturalne likove, u ovoj uzbudljivoj avanturi u Indiji, Australiji i Kini prvi puta kompletno kreiranoj u kompjuterskoj animaciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!