Ostani doma
TV novosti
Nakon osam bankrota Danijel postao pobjednik dana!: 'Ovo je bilo vrćenje kola za infarkt!'
RTL

Kolo sreće

Nakon osam bankrota Danijel postao pobjednik dana!: 'Ovo je bilo vrćenje kola za infarkt!'

U četvrtak navečer u 'Kolu sreće' izgledalo je kao da sreća ne prati ni jednog natjecatelja jer su svi nizali bankrot za bankrotom da bi na kraju pobijedio najveći „bankrotaš“ i osvojio lijep novčani iznos!

Danijel iz Zagreba, Ivana iz Kašine te Hrvoje iz Zagreba zaigrali su 'Kolo sreće' na temu zdrav život i stil. Iako je u početku Danijela dobro krenulo te je pogodio prvu brzu igru i slagalicu, kasnije su se nanizali bankroti kojih se nikako nije mogao riješiti.
„Prestali smo brojati bankrote. Na tom polju više neće pisati bankrot nego Danijel, to je njegovo polje. Pretplatili ste se na bankrot“, našalio se voditelj Boris Mirković, a onda su bankroti krenuli pogađati o ostale natjecatelje – Ivanu i Hrvoja.

Bez obzira na to, kolo sreće se okrenulo u Danijelovu korist te je ponudio najviše točnih odgovora, na kraju uspio skupiti jako dobar iznos od 4850 kuna i postati pobjednik dana!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Danijele, ovo je bilo vrćenje kola za infarkt! Uz osam bankrota stvarno treba znati biti pobjednik dana, čestitam!“ pohvalio ga je Boris koji, kao ni ostali natjecatelji, nije mogao očekivati takav preokret. 

No tu slavlje nije stalo, već je Danijel u zadnjoj sekundi uspio pogoditi i traženi pojam u bonus-slagalici te osvojiti dodatnih 3000 kuna pa se njegov konačan iznos popeo na 7850 kuna!
Njegov suigrač Hrvoje na kraju je osvojio 3450 kuna, a Ivana je kući otišla praznih džepova. 

Kome će sreća biti naklonjena u idućem tjednu, pratite u novim epizodama kviza 'Kolo sreće' od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!