Ostani doma
Novosti
Najmlađem natjecatelju Davoru strpljenje donijelo pobjedu!

čestitke!

Najmlađem natjecatelju Davoru strpljenje donijelo pobjedu!

Kao i dosad, kviz kreće s „Brzom igrom“ u kojoj se ovaj put traži naslov, a riječ je o seriji „Zvonili ste, milorde?“ što je riješila Andrea, Zagrepčanka koja se voli baviti pečenjem kolača, uživa u boravku u prirodu, ali i u odlascima u kino te kazalište.

Majka je jednog sina. Njezin sugrađanin Davor je student i voli sport, serije i filmove. Uz njih se natječe i Čakovčanin Darko, otac dvoje djece i još ponosniji djed dvoje unučadi.

Natjecatelji su nakon zagrijavanja, zaigrali još jednu „Brzu igru“ u kojoj se tražila fraza. Rješenje su pokušali dati i Darko i Andrea, ali je na kraju Davor pogodio da se radi o „Ne fali im ni ptičjeg mlijeka“, a sve to dalo je naslutiti da je tema večerašnje emisije život na visokoj nozi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvoj slagalici kandidati su pogađali jedan naslov. Darko je pogodio da se radi o knjizi „Može i bez kavijara“.

Druga slagalica krila je kategoriju „Poznati Hrvati“, a riječ je bila o Blanki Vlašić što je odgonetnuo Davor.

U trećoj slagalici natjecatelji su morali pogoditi jedan pojam koji se ispostavio kao poprilično kompliciran zadatak. Rješenje je opet na kraju pogodio Darko koji nije mogao skriti sreću uz slvodobitni ples, a riječ je bila o „ekscentričnom ponašanju“.

Pauza od slagalica bila je treća „Brza igra“ u kojoj se tražilo jedno mjesto, a da se radi o „brežuljcima prekrivenim urbanim vilama“ pogodio je Davor.

Četvrtka slagalica krila je osobu, a opet ju je odgonetnuo Davor i ponudio rješenje „Najbogatiji čovjek na svijetu“.

Rješenje pete slagalice bilo je „Krstarenje na luksuznoj jahti“, ponudio ga je Darko i zaradio 850 kuna. U šestoj, posljednjoj slagalici trebalo je odgonetnuti jednu poslovicu. Da je rješenje „Bolje je nemati s čim, nego nemati s kim“, najbrže je pogodio Davor i to nakon što je Darko propustio svoju šansu jer je netom prije na kolu zavrtio bankrot.

Davor je tako postao pobjednik večeri s ukupno osvojenih 3300 kuna, a u bonus igri mogao je osvojiti novčane iznose, ali i Vespu. Nažalost, u 10 sekundi koliko traje ta igra, Davor nije pogodio da se tražila „Zlatna žlica“.

Reci što misliš!