Ostani doma
Novosti
Bruce Willis još uvijek čuva svoj svemirski kostim iz hita 'Armagedon' od prije 22 godine! Što mislite, je li ga uspio odjenuti?!

živuća legenda

Bruce Willis još uvijek čuva svoj svemirski kostim iz hita 'Armagedon' od prije 22 godine! Što mislite, je li ga uspio odjenuti?!

Vječni filmski junak već je jednom spasio naš planet od asteroida. Hoće li to moći opet učiniti?

Holivudski glumac, 65-godišnji Bruce Willis jedan je od onih koji obavezno čuvaju neki od suvenira s filmskog seta na kojem su radili. Ovoga puta, na veselje svojih obožavatelja, Bruce je iz ormara s uspomenama izvukao svoj legendarni narančasti kostim iz vrhunskog filma katastrofe iz 1998., 'Armagedon'.

>>Bruce Willis jedna je od megazvijezda koje su imale gostujuće uloge u popularnim 'Prijateljima' i za to je nagrađen Emmyjem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nerd Break com Fábio Hurtado (@nerd.break) on Jul 1, 2018 at 6:15pm PDT

Odijelo za spas svijeta
 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rumer Willis, Bruceova kći podijelila je na Instagramu očevu fotografiju u "Odijelu za spas svijeta". Willisova najstarija kći napomenula je kako je to originalni kostim iz filma snimanog prije 22 godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cine Que Enamora ❤ (@cinequeenamora) on Aug 30, 2018 at 3:00pm PDT

Impresivno održavanje linije
 

Iako mnogi ne mogu odjenuti odjeću koju su nosili i prije nekoliko mjeseci, holivudskoj legendi svemirsko odijelo još uvijek savršeno pristaje.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on May 14, 2020 at 5:05pm PDT

Willis je u karanteni od ožujka u Iowi s bivšom suprugom Demi Moore i njihovim kćerima Rumer, Scout i Tallulah, a nedavno su im se pridružile i sadašnja supruga Emma i najmlađe mu kćeri Mabel i Evelyn.

>>Mnogima teško zamislivo: Bruceu Willis je u izolaciji i s bivšom i sadašnjom suprugom

Brucea Willisa i legendarno narančasto svemirsko odijelo gledajte u vrhunskom filmu katastrofe 'Armagedon' u nedjelju u 20 sati na RTL-u.

Reci što misliš!