Ostani doma
TV novosti
Bruce Willis još uvijek čuva svoj svemirski kostim iz hita 'Armagedon' od prije 22 godine! Što mislite, može li ga još uvijek odjenuti?

živuća legenda

Bruce Willis još uvijek čuva svoj svemirski kostim iz hita 'Armagedon' od prije 22 godine! Što mislite, može li ga još uvijek odjenuti?

Vječni filmski junak već je jednom spasio naš planet od asteroida. Hoće li to moći opet učiniti?

Holivudski glumac, 65-godišnji Bruce Willis jedan je od onih koji obavezno čuvaju neki od suvenira s filmskog seta na kojem su radili. Ovoga puta, na veselje svojih obožavatelja, Bruce je iz ormara s uspomenama izvukao svoj legendarni narančasti kostim iz vrhunskog filma katastrofe iz 1998., 'Armagedon'.

>>Bruce Willis jedna je od megazvijezda koje su imale gostujuće uloge u popularnim 'Prijateljima' i za to je nagrađen Emmyjem

Odijelo za spas svijeta

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rumer Willis, Bruceova kći podijelila je na Instagramu očevu fotografiju u "Odijelu za spas svijeta". Willisova najstarija kći napomenula je kako je to originalni kostim iz filma snimanog prije 22 godine.

Impresivno održavanje linije
Iako mnogi ne mogu odjenuti odjeću koju su nosili i prije nekoliko mjeseci, holivudskoj legendi svemirsko odijelo još uvijek savršeno pristaje.

Willis je u karanteni od ožujka u Iowi s bivšom suprugom Demi Moore i njihovim kćerima Rumer, Scout i Tallulah, a nedavno su im se pridružile i sadašnja supruga Emma i najmlađe mu kćeri Mabel i Evelyn.

>>Mnogima teško zamislivo: Bruceu Willis je u izolaciji i s bivšom i sadašnjom suprugom

Brucea Willisa i legendarno narančasto svemirsko odijelo gledajte u vrhunskom filmu katastrofe 'Armagedon' u petak na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!