Ostani doma
Novosti
Legendarna braća Coen pripremaju reboot kultnog filma 'Lice s ožiljkom': Nikad ne biste pogodili tko će vjerojatno biti novi Tony Montana!

poprilično iznenađujuće

Legendarna braća Coen pripremaju reboot kultnog filma 'Lice s ožiljkom': Nikad ne biste pogodili tko će vjerojatno biti novi Tony Montana!

Obožavatelji filma nisu nimalo sretni

Al Pacino je 1983. utjelovio kubanskog imigranta koji je postao moćni narco boss Tony Montana u filmu Briana de Palme, 'Lice s ožiljkom' i ušao u povijest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @alpacinofilms on May 17, 2020 at 1:34pm PDT

Universal Pictures je nakon godina pregovaranja pokrenuo predprodukciju filma i već je dogovoreno kako će režiju nove verzije preuzeti Luca Guadagnino, redatelj i producent Oscarom nagrađenog filma 'Skrivena ljubav' i horora 'Suspiria'. Scenaristi će biti braća Ethan i Joel Coen, a radnja filma se seli u Los Angeles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Montana (@tonymontanabusiness) on May 20, 2020 at 12:33pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Magazin Newsweek objavio je kako producenti razmatraju da ulogu ponude glumcu 'Crne pantere' i 'Creeda', Michaelu B. Jordanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanco Tarantino TV, LLC (@blancotarantinotv) on May 18, 2020 at 3:39pm PDT

Iako se mnogi na društvenim mrežama slažu da je Michael B. Jordan odličan glumac, obožavatelji kultnog filma nisu zadovoljni idejom snimanja njegove nove verzije:

"Ostavite klasik na miru! Samo je jedan Tony Montana!"

No mnogi ne znaju da je Brian de Palma 1983. snimio 'Lice s ožiljkom' po predlošku istoimenog kriminalističkog filma redatelja Howarda Hawska iz 1932. čija se radnja odvijala u gangsterskom Chicagu te da je glavnom liku Tonyju prezime Camonte promijenio u Montana.

Michael B. Jordan još nije službeno potvrdio je li prihvatio ulogu. A dok čekamo potvrdu gledajte ga u odličnoj sportskoj drami 'Creed' u subotu u 22 sata na RTL-u.

Reci što misliš!