Ostani doma
TV novosti
Nina Martina iz 'Života na vagi' podijelila s fanovima recept za rad na sebi: 'Ne možete stalno raditi isto, a očekivati promjenu'
Instagram/Nina Martina Korbar

Dobar savjet

Nina Martina iz 'Života na vagi' podijelila s fanovima recept za rad na sebi: 'Ne možete stalno raditi isto, a očekivati promjenu'

Nina Martina rekla je kako mali koraci zaista vode do velikih rezultata

Nina Martina Korbar snimila je vidio u kojem je odlučila odgovoriti na najčešća pitanja koja joj pratitelji postavljaju u privatnim porukama, a to su kako stvoriti zdravu naviku, kako kvalitetno raditi na sebi i kako postići promjenu koju želimo postići. 

"Kako ostvariti veliku promjenu o kojoj uvijek maštamo? Koje korake trebamo poduzeti? Nadam se da ćete u ovih 5 minuta dobiti odgovor i shvatiti što trebate napraviti. Potrebno je dugo posvećenog rada na sebi da bismo ostvarili neke stvari koje su itekako vrijedne našeg truda. Vjerujemo u sebe i volimo sami sebe najviše", napisala je uz video u kojem je dala nekoliko savjeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NinaK �� *NMK* (@nina_martina_korbar_) on May 22, 2020 at 6:55am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Trebamo si postavljati male ciljeve koje ćemo ispunjavati čak i kada nam se ne da ispunjavati ih jer na taj način postajemo bolji ljudi", rekla je Nina te navela usisavanje, pospremanje kreveta ili pranje posuđa kao primjere. 

"Radimo na sebi tim malim koracima. S vremenom nadograđujemo sebe", kaže Nina Martina te dodaje kako se taj obrazac zatim može primijeniti na sve aspekte života, pa tako i na mršavljenje i zdraviji način života. 

"Odredite si neki cilj i taj cilj odrađujte svakoga dana", kaže Nina Martina te dodaje kako je važno da ciljevi budu mali, a vi dosljedni. 

"Ne možete stalno raditi isto, a očekivati promjenu", zaključila je Nina Martina. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!