Ostani doma
Novosti
Tatjana je pobjednica dana, ali je zbog 'Gričke vještice' ostala bez 5000 kuna!

više sreće drugi put

Tatjana je pobjednica dana, ali je zbog 'Gričke vještice' ostala bez 5000 kuna!

I večerašnja epizoda je kao i obično, počela „Brzom igrom“ u kojoj se tražila jedna fraza, a riječ je bila o „Držite mi fige“ što je riješila Zagrepčanka Tatjana, majka dvoje djece i umirovljenica, a u „Kolo sreće“ se prijavila kako bi provjerila kakve je sreće.

Saša dolazi iz Sesveta, po zanimanju je stolar, ali nije zaposlen. Uz njih se natječe i Tomislav, dolazi iz Zagreba i strastveni je ljubitelj kvizova i natjecanja.

I u drugoj Brzoj igri najbolja je bila Tatjana koja je riješila pojam „Sanjati proročke snove“, a sve to je vodilo ka temi današnje emisije koja je vezana za praznovjerje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvoj slagalici tražila se jedna fraza. Odmah na početku Tatjana je dobila priliku osvojiti jackpot, ali je odabrala suglasnik „t“ kojeg nije bilo u rješenju pa je ostala bez njega. Točan odgovor dao je Saša koji je odgonetnuo da se radi o izrazu „Svrbi me lijevi dlan“.

U drugoj kategoriji tražila se poslovica. Igra je počela s dva bankrota, Saši i Tomislavu, dok je Tatjana imala preskok. Tijekom cijele igre nizali su se jackpotovi, bankroti i preskoci, ali je na kraju najviše razloga za zadovoljstvo imao Tomislav koji je ponudio točan odgovor, a to je bio „Što se babi htilo, to se babi snilo“.

Treća slagalica nudila je kategoriju „Prije i poslije“, a da se traži izraz „Moj sretan broj cipela“ odgonetnuo je Tomislav i to nakon što je imao otkrivena sva polja.

Treća pak Brza igra tražila je da se pogodi stih Atomskog skloništa „Sjele su u pet do ponoć da prizivaju duhove“ što je riješio Saša.

Četvrta slagalica u sebi je krila jedan događaj, a riječ je bila o svadbenom običaju „Prenijeti mladu preko praga“ što je pogodila Tatjana. U petoj slagalici trebalo je odgonetnuti jednu stvar, odnosno „Hvatač snova“ što je opet odgonetnula Tatjana i na kraju postala pobjednica dana uz osvojenih 2800 kuna.

U bonus igri Tatjana je imala mogućnost osvojiti ili novčanu nagradu ili pak Vespu, a tražio se jedan naslov. No Tatjana nije uspjela odgonetnuti da se radi o „Gričkoj vještici“ tako da je kući otišla samo s prethodno zarađenih 2800 kn.

Reci što misliš!