Ostani doma
Novosti
Hana iskreno: 'Vidim se kao majka, ali naravno da ne želim odbaciti karijeru - zašto ne bih imala oboje?'
RTL

ŽIVOT U BERLINU

Hana iskreno: 'Vidim se kao majka, ali naravno da ne želim odbaciti karijeru - zašto ne bih imala oboje?'

Hana je za RTL.HR ispričala kako joj je živjeti u Berlinu te kako planira budućnost s dečkom Goranom Jurencem

Kad je u prosincu prošle godine reality zvijezda Hana Rodić otišla u posjet svom dečku, prvom Gospodinu Savršenom Goranu Jurencu, nije ni slutila da će Berlin postati njezin drugi dom, a iskreno kaže kako joj to trenutno baš odgovara - i privatno i poslovno!

„Nisam mislila ostati dugo, no posao mi se bolje razvija u Berlinu, a i naporno mi je bilo održavati vezu na daljinu pa mi je sada bolje u Njemačkoj“, kaže popularna influencerica koja ne želi učiti njemački jezik zato što svi u Berlinu govore engleski, a i nije sigurna da će ondje ostati živjeti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Nisam toliko vezana za jedno mjesto koliko mi je važnije živjeti s partnerom, a i gledamo gdje možemo bolje razvijati posao zajedno. Nije mi bitno u kojem smo gradu, trenutno razmatramo Goranovu opciju za London i kako bismo se tamo snašli, ali ako gledam dugoročno, voljela bih otići u Ameriku i živjeti američki san“, otkriva 23-godišnjakinja te dodaje kako joj iz rodnog Zagreba najviše nedostaje društvo iako je sretna što su je prijatelji njezina dečka jako lijepo prihvatili.

„Moram priznati da Goran ima zanimljive prijatelje, dobro se zabavimo kad smo s njima i vrijeme nam uvijek proleti“, kaže Zagrepčanka koja se u posljednje vrijeme posvetila zdravom životu - vježba i pazi na prehranu, što se nije promijenilo čak ni u doba korone, iako priznaje da je malo varala sad kad ne rade teretane!

„Goran sam ide na trčanje, još mu se ne  želim pridružiti. Dok on trči, ja spremam stan pa i to možemo smatrati nekim oblikom tjelovježbe“, u šali kaže i ističe kako i dalje pazi što jede, a za to se najviše brine njezin dragi koji obožava kuhati.

Osim što Goran zna da ljubav ide kroz želudac, Hana kaže da joj je teško izdvojiti samo jednu stvar koja je oduševljava na njemu. „Ipak je on moj Gospodin Savršeni! „Nesebičan je i pažljiv. Primjerice, kad ode u trgovinu, uvijek mi donese cvijeće ili omiljene slatkiše. Baš uvijek mi pokazuje da misli na mene, a definitivno me osvojio humorom“, priznaje i dodaje kako sada zna sve o njemu, baš kao i Goran o njoj, te da bi danas sigurno imali drukčiji rezultat da sudjeluju u zabavnoj emisiji „Superpar“.

„Kad smo sudjelovali u showu, bili smo skupa tek pola godine, i to u vezi na daljinu i sve nam je bilo novo pa bez sumnje mogu reći da bismo se sada puno bolje snašli. Goran i ja se stvarno dobro slažemo i što smo dulje zajedno, naš je odnos sve bolji. Više se upoznajemo, prihvaćamo mane i vrline onoga drugoga i općenito više razgovaramo o svemu. Komunikacija je recept za dobru vezu. Naravno da se i mi ponekad raspravljamo, ali sve brzo riješimo“, kaže Hana koja smatra da žena ne treba birati između kućice u cvijeću oko koje trčkaraju dječica i života u velikom gradu, gdje su ona i njezin odabranik u potpunosti posvećeni karijerama. „Zašto ne bi bila kombinacija svega toga? Vidim se kao majka, ali naravno da ne želim odbaciti karijeru“, kaže Hana dok bira film koji će Goranu svidjeti - jer njezin dragi ne voli serije, a ona se trudi usrećiti ga i u najmanjim sitnicama.

Reci što misliš!