Ostani doma
Novosti
Biste li vi pogodili ovu slagalicu? Marka su samo dva slova dijelila do konačnog odgovora: 'Zablokirao sam, gledam slova i ne znam što je točno'
RTL

Kolo sreće

Biste li vi pogodili ovu slagalicu? Marka su samo dva slova dijelila do konačnog odgovora: 'Zablokirao sam, gledam slova i ne znam što je točno'

U utorak navečer u kvizu 'Kolo sreće' najmlađi je natjecatelj ponudio najviše točnih odgovora i tako postao pobjednikom dana!

Marko, Ljerka i Nikola zaigrali su RTL-ov zabavni kviz 'Kolo sreće' na temu književnosti. Iako je Nikola iz okolice Varaždina u početku ponudio dosta točnih odgovora te je izgledalo kako je sreća na njegovoj strani, nekoliko je bankrota, nažalost, pokazalo suprotno. Sreća je potom prešla na Markovu stranu kojeg je lijepo krenulo s pogađanjem točnih odgovora na zadanim slagalicama sve dok se nije dogodio jedan vrlo neuobičajen trenutak za igrače 'Kola sreće'. 

Naime, Nikola je već bio nadomak rješenja slagalice, ali onda je u ključnom trenutku odabrao pogrešno slovo i red prepustio Marku te tako izgubio potencijalnih 2100 kuna! Marko je ponudio još dva točna slova pa je trebao pogoditi još samo dva polja kako bi rješenje bilo potpuno, no on to nije znao. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Mozak mi je stao“, kazao je Marko koji je potom izgubio red pa je očito rješenje i točan odgovor ponudila Ljerka iako u tom kolu nije osvojila ni lipe. 

„Poremećaji čitanja i pisanja“, zadovoljno je kazala Ljerka kojoj je drago što je barem točno odgovorila, kad već na račun nije spremila dodatne novce. 

„Zablokirao sam, gledam slova i uopće nisam znao što je točno“, priznao je Marko. Bez obzira na napetu igru u posljednjoj slagalici, Marko je s dotad osvojenih 3400 kuna postao pobjednik dana dok je Nikola kući otišao sa 900 kuna, a Ljerka s osvojenih 500 kuna.

Marko je potom odigrao bonus igru, no ni u njoj nije uspio ponuditi traženo rješenje pa mu je tako promaknula prilika za osvajanjem dodatne zarade. 

A kome će se sutra nasmiješiti sreća, pogledajte u novoj epizodi 'Kola sreće' srijedu u 20.30 sati na RTL-u!

Reci što misliš!