Ostani doma
Novosti
Šprajc napokon dobio svoju Večernjakovu ružu: 'Konačno je stigla u moje šape i pridružila se svojim sestricama na mome prozoru'
Instagram/Zoran Šprajc

TV osoba godine

Šprajc napokon dobio svoju Večernjakovu ružu: 'Konačno je stigla u moje šape i pridružila se svojim sestricama na mome prozoru'

Koronavirus je onemogućio uobičajenu dodjelu Večernjakove ruže, koju je Šprajc osvojio za TV osobu godine

Zoran Šprajc, urednik i voditelj popularne emisije RTL Direkt, ove je godine po treći put dobio Večernjakovu ružu, i to u kategoriji za TV osobu godine. No dodjela ovogodišnje, 26. po redu Večernjakove ruže, zbog pandemije koronavirusa održala se virtualno pa nije uručena Šprajcu, ali sada je napokon došla u njegove ruke. 

"Nakon gotovo tri mjeseca od glasanja i svih mogućih nedaća koje je u međuvremenu prošla, Večernjakova ruža je preko ruku glavnog urednika Večernjeg lista Dražena Klarića konačno stigla u moje šape i pridružila se svojim sestricama na mome prozoru", napisao je Šprajc na Instagramu uz fotografiju s uručenja nagrade. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on May 27, 2020 at 5:00am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pokazao je i svoje "ružičnjak" na prozoru kojim se ponosi, a pratitelji su mu još jednom čestitali na nagradi. 

"Zasluženo", napisali su mu u komentarima. 

Večernjakova ruža je najstarija medijska nagrada u Hrvatskoj, a u njenom posljednjem izdanju nominirani su se videovezom javljali iz svojih domova. 

"Ovo je meni treća Večernjakova ruža, dobro dođe, ne samo zbog ove situacije, nego jer ona dolazi i s trećim stentom kojeg sam dobio 2019. godine, molio bih ako može jedna nagrada u budućnosti bez stenta... Hvala našim gledateljima, ali prije svega RTL-u i mojoj RTL ekipi", rekao je Šprajc nakon proglašenja pobjednika. 

Večernjakova ruža dodijeljena je u sedam kategorija: za TV osobu godine, radijsku osobu godine, glumačko ostvarenje godine, glazbenika godine, TV emisiju godine, radijsku emisiju godine i novo lice godine, a Zoran Šprajc nominiran je u kategoriji TV osobe godine, a 'RTL Direkt' u kategoriji najbolje televizijske emisije dok je na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada otišla u ruke RTL-ovoj Damiri Gregoret za TV osobu godine.

 • RTL Direkt

  informativna emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - četvrtak u 22.15 sati
  • Voditelj:
   Zoran Šprajc, Mojmira Pastoričić
  Gledaj na

Reci što misliš!