Ostani doma
Novosti
Kandidati 12. sezone 'Ljubav je na selu' oduševljavali su nas svojim plesnim pokretima: Bahra stala na stolac i pokazala što zna!
RTL

Korak po korak

Kandidati 12. sezone 'Ljubav je na selu' oduševljavali su nas svojim plesnim pokretima: Bahra stala na stolac i pokazala što zna!

Kandidati 12. sezone popularne emisije 'Ljubav je na selu' počastili su nas nekim zaista posebnim plesnim koreografijama, prisjetimo se nekih od njih

Farmeri i kandidatkinje 12. sezone emisije 'Ljubav je na selu' prošli su brojne avanture, na kojima je najviše bilo zabave. A gdje ima zabave, uvijek je i nekakvog plesa - prisjetite se najboljih plesnih koraka sezone!

1. Josip voli disco

Najmlađi farmer Josip Tratnjak već je sa samom početku pokazao kako je ozbiljan u misiji da pronađe srodnu dušu, a njegov glavni adut bio je - disco ples!

2. Voli zumbu "jer joj se sviđa"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najmlađa Hakijina kandidatkinja Nikolina Sajević gledateljima je demonstrirala svoju plesnu koreografiju te otkrila na zumbu ide od svoje 15. godine te ne propušta nijedan trening. 

3. Tango po stepenicama

Najveći zavodnik 12. sezone, Hakija Špago, na romantično putovanje poveo je Marijanu Črlenec pa je iznenadio ružama i šampanjcem. No njegovo tajno oružje ipak je bio - tango po stepenicama!

4. Sve se treslo od Bahrinih pokreta

Bahra se na završnom tulumu odlučila zabaviti kao nikad u životu pa je zaplesala na stolcu uz Severinine hitove.

''Mi smo se stvarno perfektno opustile. Kakav plesnjak! A da je bila živa muzika, vjerujte mi, tresla bi se vila od plesa'', poručila je.

5. Ples za pamćenje

U neobičnom ljubavnom stiskavcu našli su se i Ivanka i Dušan, no njihov ples bio je mrvicu manje romantičan nego što se mladi farmer možda nadao. Ipak, svakako će ga upamtiti, kao i gledatelji. 

 

Reci što misliš!