Ostani doma
Novosti
Alen iz 'Života na vagi' ima poruku za sve željne promjene: 'Ne dajmo strahu da nas blokira na našem putu, jači smo od njega'
Instagram/Alen Abramović

Motivira druge

Alen iz 'Života na vagi' ima poruku za sve željne promjene: 'Ne dajmo strahu da nas blokira na našem putu, jači smo od njega'

Alen je odlučio pomoći savjetima i motivacijskim porukama onima koji žele promjenu u životu

Pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi' Alen Abramović zna što znači promijeniti život iz temelja. Da to nije učinio, ne bi smršavio čak 86 kilograma i odnio pobjedu u showu. No Alen nije samo izgubio kilograme i osvojio novčanu nagradu - on je dobio nešto mnogo vrednije: promijenio je način razmišljanja.

Sada Alen i dalje redovito vježba i pazi na prehranu, a njegova transformacija svijesti ponukala ga je da pomaže i drugima boriti se za promjenu. Stoga je odlučio pomoći im savjetima i motivacijskim porukama koje je počeo objavljivati na svom Instagramu. Ovoga puta pozabavio se temom straha. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Strah te? I mene je strah, svi imamo strahove! Ali što je on zapravo? Iluzija koja obitava u našem umu i prepreka svakom napretku. Ne dajmo strahu da nas blokira na našem putu, jači smo od njega", napisao je Alen u objavi te dodao: "To je konstantna borba! Strah je najviše prisutan kada razmišljamo o budućnosti, a danas i više nego ikad prije. Ali znam jednu stvar, uglavnom je neutemeljen, a mi kao ljudi smo sposobni minimalizirati ga!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Abramović� (@alen.a.c.o.abramovich) on May 25, 2020 at 4:25am PDT

Alen je prije nekoliko dana objavio i da se vratio starim treninzima. Naime, dosad je vježbao od kuće jer teretane nisu radile zbog koronavirusa. Iako je u dobroj kondiciji, povratak strogom režimu nije bio lak.

"Povratak u formu nije laka stvar, tijelo mi je u muskulfiberu već četvrti dan. Ova dva mjeseca bez poštenog treninga (ne računam hodanje i trčanje) teško su mi pala", priznao je Alen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Abramović� (@alen.a.c.o.abramovich) on May 23, 2020 at 6:10am PDT

Reci što misliš!