Ostani doma
Novosti
Ostvarile su joj se želje: Mama farmera Srećka pokazala koliko voli svoju snahu Antoniju
Facebook/Antonija Beščec

Ljubav je na selu

Ostvarile su joj se želje: Mama farmera Srećka pokazala koliko voli svoju snahu Antoniju

Srećkova majka Zora čitavo se vrijeme nadala da joj upravo mlada Viranka postane snaha

Antonija Beščec potpuno je promijenila svoj život odlukom da će sudjelovati u emisiji 'Ljubav je na selu'. Simpatična Viranka to je učinila kada je na ekranu vidjela farmera Srećka Ponjavica, koji joj se odmah svidio. Na kraju je bila njegova 'zlatna djevojka', a kada su se prvi put vidjeli, večer su zapečatili poljupcem. 

Srećko je Antoniju odlučio povesti na svoju farmu u Kanadu, zajedno s Martinom Serdar i Marijanom Črlenec koje je već ranije upoznao. Djevojke su tijekom tih nekoliko dana pokazale svoje sposobnosti i karakter, a Srećku je vrlo brzo bilo jasno kako je upravo Antonija djevojka za njega. Tog je stava bila i njegova majka Zora koja je čitavo vrijeme 'navijala' da joj upravo mlada Viranka postane snaha. Hvalila je njene manire i kulinarske sposobnosti te se nadala kako će i njen sin to uvidjeti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Zlatno je to dijete, njeni roditelji trebaju biti ponosni na nju. Vidiš da ima dobre navike, da zna poštivati, da je u duši tako dobra i plemenita. Vidiš da dolazi iz zdrave obitelji. Kad bih ja bila Srećko, mala Antonija ne bi išla kući", govorila je gospođa Zora.

Tijekom njihova druženja, Antonija i Srećkova majka su se zbližile, a danas slave i godišnjicu prijateljstva na Facebooku, čime se gospođa Zora pohvalila u objavi na društvenoj mreži. 

Srećko je na kraju odabrao Antoniju za romantično putovanje, ali i za mnogo više - pozvao ju je k sebi u Kanadu. Antonija je u listopadu prošle godine spakirala kofere i otputovala 'preko bare', a par će svoju ljubav okrunuti i brakom. Naime, početkom travnja Antonija i Srećko su se zaručili. 

Reci što misliš!