Ostani doma
Novosti
Jeste li znali? Kćer inspektora Semira u 'Cobri 11' glumi njegova prava kći
RTL

Omiljena serija

Jeste li znali? Kćer inspektora Semira u 'Cobri 11' glumi njegova prava kći

Glumac koji je utjelovio Semira ima kćer Amiru koja se također pojavljuje u popularnoj 'Cobri 11'

Serija 'Cobra 11 - policajci s autoputa' serijski je format s najdužim stažem na RTL-u. Hrvatski gledatelji još od 2004. godine prate sve o poslovnim i privatnim uspjesima i nedaćama najpoznatije njemačke policijske jedinice koju predvodi Semir Gerkhan. Njega je utjelovio Erdogan Atalay, jedan od najpopularnijih njemačkih glumaca, koji je omiljen u svim zemljama gdje se 'Cobra 11 – policajci s autoputa' prikazuje. 

Atalay je rođen 1966. godine u Hannoveru, u zapadnom dijelu Njemačke, a svoje prve kazališne uloge ostvario je u predstavi 'Aladin i čudesna lampa'. Nakon završenog studija glume, pojavljivao se u nekoliko njemačkih serija, a 1996. godine dobio je angažman u seriji koja mu je osigurala popularnost, ali i bogat bankovni račun – Cobri 11. Od tada pa do danas ostao je dio postave u kojoj igra policajca turskog podrijetla, a čijoj spretnosti i pronicljivosti ne može pobjeći niti jedan kriminalac. Iako je tijekom gotovo 20-godišnjeg rada na seriji, promijenjen gotovo cijeli cast, uključujući i Semirove policijske partnere, on je zbog iznimne popularnosti i dobrog prijema kod publike, jednostavno must have serije. S vremenom je Atalay postao i koproducent za neke od epizoda serije 'Cobra 11'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Atalayev otac je Turčin koji se u svojoj zemlji bavio glumom, a majka mu je Njemica i, zanimljivo, glumac ne govori turski jezik. Od 2004. do 2009. bio je u braku s glumicom Astrid Ann-Marie Pollmann s kojom ima danas 13-godišnju kćer Amiru koja u 'Cobri 11' glumi - njegovu kćer. S trenutnom partnericom Katjom Ohneck 2013. godine je dobio drugo dijete.

Seriju 'Cobra 11' gledajte od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na RTL-u!

  • Cobra 11

    akcijska serija - Njemačka - 2015.

    Ponedjeljak - petak u popodnevnom terminu
    Gledaj na

Reci što misliš!