Ostani doma
Novosti
Irena iz 'Života na vagi' uživa u majčinstvu: 'Imamo u planu još dvoje djece!'
Privatna fotografija

Samo za RTL.HR

Irena iz 'Života na vagi' uživa u majčinstvu: 'Imamo u planu još dvoje djece!'

Irena je već nekoliko puta pokazala da obožava djecu, a posljednji primjer je donacija za 'Palčiće'

Irena Štetić Andrin iz treće sezone 'Života na vagi' ostala je upamćena po tome što je naglašavala kako je u show došla kako bi smršavjela i mogla ostati trudna. A njezina ljubav prema djeci nekoliko je puta izašla na vidjelo: kada je dobila 50.000 kuna novčane nagrade kao najbolja 'nefinaliskinja' u showu, dio je darovala udruzi RTL pomaže djeci, a nedavno je ponovno pokazala kako ima veliko srce.

Irena je, naime, sudjelovala u akciji 'Vratimo Palčiće u Petrovu', koju je podržao boksač Stjepan Božić. On je prikupljanju sredstava za popravak bolnice koja je stradala u potresu odlučio pridonijeti osobnim treninzima s onima koji su na račun akcije uplatili najviše sredstava, a jedna od njih triju upravo je Irena. Sada su Palčići dobili nove inkubatore, a Irena je za RTL.HR ispričala kako je odlučila sudjelovati u akciji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sudjelujem u svakoj akciji, ali ne govorim o tome. Da Stjepan nije objavio da sam osvojila treninge zbog svoje donacije, ne bih ni to rekla. Meni je to standarni dio života veći niz godina. Dok sam studirala, pomagala sam kroz volontiranje, a kada sam počela raditi, postala sam prezauzeta i kako drugačije pomoći nego financijski", priča Irena kojoj su djeca najveće blago. 

Obožava djecu

"Prvenstveno sudjelujem u akcijama u kojima treba pomoći djeci i starijim osobama, to su najslabije skupine. Naravno, pomognem i kada nekome treba operacija. Ali slaba sam na djecu, djeca su sve u mom svijetu", priznaje Irena koja je u prosincu prošle godine ostvarila svoju najveću želju i postala majka. 

"Vigo je strašan, sada ima šest mjeseci i svi kažu da je jako živ. Kada je počelo to s koronavirusom, otišli smo u Slavoniju. Još smo tu i družimo se i  svi susjedi kažu da je živ na mamu", govori ponosno Irena te odaje kako uživa u ulozi majke. 

"Krštenje je već trebalo biti, ali je odgođeno zbog korone. Vigu će biti Ivičin prijatelj kum, a mi ćemo uskoro biti 30. put krsni kumovi", pohvalila se Irena. 

A za RTL.HR je otkrila i da želi proširiti obitelj!

Još dvoje djece

"Imamo u planu još dvoje djece. U prvoj trudnoći sam morala ležati i čuvati se i udebljala sam se, nije me toga stid, ali sada ću početi to rješavati treninzima i prehranom i planiram da ću oko devetog mjeseca doći na svoju težinu pa možemo početi raditi na bebi", veselo govori Irena. 

A da se vrati u formu, pomoći će joj upravo i treninzi sa Stjepanom Božićem s početka priče. 

"Bliski su mi takvi treninzi, podsjećaju me na one iz 'Života na vagi'. A Stjepan mi je rekao da će me naučiti kako da razvalim muža, neka priznam da to želim", smije se Irena. 

Reci što misliš!