Ostani doma
TV novosti
Zvijezda Hollywooda: Na televiziji ga gledamo u političkim trilerima, a u privatnom životu snima country albume!

JESTE LI ZNALI?

Zvijezda Hollywooda: Na televiziji ga gledamo u političkim trilerima, a u privatnom životu snima country albume!

Poznat po ulogama u akcijskim filmovima i serijama, holivudski glumac, a u novije vrijeme i glazbenik, Kiefer Sutherland snimio je dva country albuma

Sutherland je izdao svoj prvi album "Down in a Hole" prije četiri godine.  Nakon toga je izdao album "Reckless & Me" kojeg je opisao kao kombinaciju country, folk i rock glazbe tj. kao klasičnu americanu.

Prije glazbene karijere proslavio se ulogama u akcijskih serijama i filmovima, a najpoznatiji je po ulozi agenta Jacka Bauera u televizijskoj seriji "24", a sad je zvijezda serije "Jedini preživjeli" koju možete pratiti i na RTL-u. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sin poznatog glumca Donalda Sutherlanda rođen je u Londonu 1966. godine, ali je obitelj ubrzo preselila u Los Angeles. Devetogodišnji Kiefer, nakon razvoda roditelja, zajedno s majkom otišao je u Tortonto Toronto. Kao sedamnaestogodišnjak, vratio se u Los Angeles gdje je imao i filmski debi uz oca, u komediji "Povratak Maxa Dugana".

Uslijedile su uloge u filmovima "Ostani uz mene", "Izgubljeni dječaci", "Malo dobrih ljudi", "Mladi RevolverašiI"... Glumio je u više od pedeset filmova i televizijskih serija.

  • Jedini preživjeli

    dramska serija - SAD - 2017.

    Ponedjeljak - četvrtak u kasnovečernjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!