Ostani doma
TV novosti
Nakon tromjesečne pauze nastavljeno snimanje osme sezone 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Jedva čekamo

Nakon tromjesečne pauze nastavljeno snimanje osme sezone 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Gotovo tri mjeseca ekipa RTL-ove emisije „Tri, dva, jedan – kuhaj“ čekala je povratak na snimanje nove sezone koje je počelo još u ožujku, ali je zbog pandemije koronavirusa stopirano.

Ovih dana u studiju u Jadran filmu opet su se počeli širiti slasni mirisi koji najavljuju osmu sezonu omiljenog kulinarskog showa.

Kao i u prethodnoj sezoni, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin vodit će timove dok će Tomislav Špiček imati ulogu predsjednika žirija. Voditeljsku palicu držat će Domagoj Jakopović Ribafish kojeg će gledatelji u dijelu emisija vidjeti i sa štakama. Naime, Ribafish je tijekom izolacije ozlijedio nogu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Nekako se čini da je od početka bilo jasno da će u ovoj sezoni Murphy biti jako puno na djelu. Prvo, duga pauza zbog korone, onda ozljeda Ribafisha, a ima tu i još nekih detalja koje zasad nećemo otkrivati, ali najavljuju sezonu punu smijeha i zabave. Što se pak tiče epidemioloških mjera, držimo se preporuka stožera. Drži se razmak, ekipa na setu nosi maske i rukavice, svi redovito dezinficiramo ruke i pazimo pojačano na higijenu“, poručuje Danijela Habek, glavna producentica emisije.

Da je jedva dočekao povratak na snimanje, potvrđuje i Ivan Pažanin te naglašava kako je atmosfera na setu i više nego odlična.

„Svi smo sretni što smo opet zajedno, dobro uigrana ekipa je u akciji, ali svi smo se vratili nešto punašniji, tako da sad radimo zapravo na tom da izgubimo koji kilogram“, poručuje popularni Splićanin. Ističe i da su kandidati tijekom boravka kod kuće imali priliku usavršiti svoje kuhanje te mu se čini da su svi tijekom izolacije samo kuhali, a s njim se slaže i Željka Klemenčić.

„U ova dva mjeseca svi smo bili dosta doma i čini mi se da se puno kuhalo. Sigurno su i kandidati imali priliku dodatno se time baviti, ali nisam sigurna jesu li iskoristili tu priliku jer ih još nismo sve upoznali“, kaže Klemenčić te otkriva da je već nakon nekoliko sati na setu zaboravila da se pauza od snimanja ikad dogodila te da su se svi vrlo brzo vratili na „radnu temperaturu“.

Predsjednik žirija Tomislav Špiček ističe da mu je, osim ekipe, nedostajala i jedna specijalna kava.

„Drago mi je da smo se vratili na set, a tijekom pauze sam se često čuo sa Željkom i Pažaninom tako da smo bili stalno u kontaktu, no ipak su mi nedostajali. Osim kolega na setu, najviše mi je nedostajala turska kava tete Zlate jer tako finu kavu kuha da je to divota! Što se pak tiče mjera opreza, na njih smo se naviknuli i znamo da se treba paziti“, kaže Špiček.

S obzirom na to da je obožavani trojac – Špiček, Pažanin, Klemenčić – dobrano napunio baterije i spreman je za desetke kandidata koji će se pojaviti pred njima i pokušati ih zadiviti kulinarskim čarolijama, za očekivati je da će osma sezona najslasnijeg showa biti prava televizijska poslastica!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!