Ostani doma
TV novosti
Iva iz 'Gospodina Savršenog' otkrila da osjeća leptiriće u trbuhu: 'Netko je u mojoj blizini, netko kome bih voljela dati šansu'
Privatni album

INTERVJU

Iva iz 'Gospodina Savršenog' otkrila da osjeća leptiriće u trbuhu: 'Netko je u mojoj blizini, netko kome bih voljela dati šansu'

Lijepa Iva osvojila je srca mnogih gledatelja tijekom prve sezone 'Gospodina Savršenog', a za RTL.HR otkrila je postoji li netko tko je osvojio njezino srce!

Iva Runjanin s vremenskim je odmakom za RTL.HR komentirala sudjelovanje u showu 'Gospodin Savršeni', cure koje je upoznala, kao i je li pronašla svog pravog savršenog. Podsjetimo, Iva je bila kandidatkinja prve sezone 'Gospodin Savršeni' te se s još 18 djevojaka borila za srce Gorana Jurenca.

Nakon izlaska iz showa počela je graditi karijeru u marketingu, a svoju vojsku fanova do danas nije izgubila. Koliko se njezin život u ovih godinu i pol dana promijenio i je li pronašla nekoga, otkrila nam je u intervjuu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Možda nije osvojila Gospodina Savršenog, ali je pronašla prijateljicu s kojom je bliska još od samog showa. „U kontaktu sam skoro pa svakodnevno s Aleksandrom. Ne živimo u istim gradovima, pa čak niti u istoj zemlji ali updateamo se stalno o profesionalnim i životnim temama, sudjelujemo si u životu koliko možemo, savjetujemo se i jednostavno smo kliknule, što je sasvim dovoljno za jedno lijepo prijateljstvo, pa makar i na daljinu“, kaže Iva.

Bi li se opet prijavila u show?

„Moj život se od sudjelovanja u „ Gospodinu Savršenom“ i nije znatno promijenio, ali promijenila sam se ja kao osoba. Svako iskustvo ostavi trag, promijeni te i pomaže u osobnom razvoju. Tako i gledam na cijelo svoje iskustvo sudjelovanja u showu. A kad sve zbrojiš i oduzmeš, to je zapravo i najveće bogatstvo“, dodaje.

Na pitanje bi li se opet prijavila u neki show, spremno odgovara: „Pa u taj show svakako ne bi, ne iz razloga jer mi se zamjerio, nego zato što sam ga prerasla. Puno puta sam ponovila kako smatram da ti neke stvari u životu dođu kad trebaju doći, ali nikad ne reci nikad. Životni putovi zaista znaju biti neobični i donjeti ti situacije i ponude koje ti nikada ne bi pale na pamet.“

Otkriva i da napokon osjeća leptiriće u trbuhu

 „Ja se uvijek šalim da svatko od nas mora proći određen broj gospodina nesavršenih kako bi pronašao baš onu osobu s kojom će kliknuti spontano na svim razinama. Čak i kad ne uspijem volim reći ti jesi gospodin savršeni, ali nažalost, ne za mene. Kad prođeš neke godine točno znaš što želiš, a što ne želiš, što znatno usporava proces pronalaska prave osobe. Netko je u mojoj blizini, netko kome bih voljela dati šansu, ali vidjet ćemo kako će se stvari posložiti, ne volim forsirati“, kaže lijepa Zagrepčanka.

 Zbog pandemije koronavirusa ostala bez posla

Tijekom protekle dvije godine Iva je razvijala vrlo uspješnu karijeru u marketingu, a nada se da će  uskoro i nastaviti. „Marketing je moja velika ljubav, elokventna sam i komunikativna osoba i zaista mislim da imam sve talente potrebne kako bi taj posao obavljala sa strašću i uspjehom. Nažalost,  Covid-19 je utjecao na to polje mojeg života te sam trenutno nezaposlena.

Ali to sam  vrijeme iskoristila i zajedno s još tri žene osmislila predivan projekt, Electric RoadTrip Powered byWomen koji želi podići svijest o važnosti zelenih tehnologija, održivih resursa, istaknuti važnost prisutnosti žena u e-mobilty industriji te također promovirati istinsku ljubav prema inovacijama i pomicanju granica svijesti kod ljudi“, kaže Iva.

Želi karijeru copywritera

Mlada i puna planova, već zna u kojim bi se još granama htjela razvijati. „Za pet godina vidim se kako radim na poziciji copywritera jer obožavam kreirati razne priče, igrati se riječima i uvijek imam tisuću i jednu ideju koju bih željela realizirati ili pomoći nekome u realizaciji.Na privatnom polju vidim se u maloj sretnoj obiteljskoj zajednici.To je moja vizualizacija na kojoj svakodnevno radim jer smatram da nam vizija daje osjećaj smisla i svrhe, a ljubav snažne emocije i strast“, kaže s osmijehom.

A koji su joj planovi za ovo ljeto? „Planovi za ljeto su mi ostvariti Električni RoadTrip, realizirati jednu predivnu ideju, pokazati svima kako snaga svega leži u našoj reakciji. Svakako uživati u dragoj mi Istri i njenim čarima i društvu svojih najboljih prijatelja. Ali uvijek ostavljam mjesto za spontane dogovore i neočekivanje ljetne pustolovine“, iskreno otkriva.

*Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!