Ostani doma
Novosti
'Ljubav je na selu' opet spaja srca: Zaslužna je za 13 brakova i jedne zaruke, a na putu je i 18. prinova!
Instagram/Srećko Ponjavic

Sretna 13. sezona

'Ljubav je na selu' opet spaja srca: Zaslužna je za 13 brakova i jedne zaruke, a na putu je i 18. prinova!

Prvu epizodu popularne emisije 'Ljubav je na selu' gledajte večeras od 20 sati na RTL-u

'Ljubav je na selu' već trinaesti put spaja usamljena srca, a da joj je dosad to išlo prilično dobro, dokazuju sljedeće brojke: 'Ljubav je na selu' zaslužna je za 13 brakova, jedne zaruke i 17-ero djece, a još jedno je na putu!

Već u prvoj sezoni 'Ljubav je na selu' Mato i Nikolina Smolčić vjenčali su se nakon emisije i sedam mjeseci veze te dobili kćer Ljubicu. Nakon njih, Farmer Tomislav Copić vjenčao se  2010. s Karolinom koju je upoznao u emisiji, a par ima jedno dijete.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I Nikolina i Stjepan Pavlić vjenčali su se 2012. te postali roditelji sinčića Nike 2014. Iduće godine, dobili su Stjepana, a 2017. kćer Maju.

Ličani Dragana i Nemanja Blanuša također su se vjenčali, a 2016. postali su roditelji male Sare, te 2018. Lare.

Slavonci Sara i Mihael Sklizović, dobili su 2016. sina Bornu, a Mihael je Saru romantično zaprosio usred emisije, na litici, uz more.

Ante i Karolina Dogan vjenčali su se 2016. godine, a Anti se Karolina javila nakon što ga je vidjela u 'Ljubav je na selu'. Nemaju još djece.

'Zločesti dečko' šeste sezone, Goran Špehar iz Duge Rese, koji je tijekom emitiranja emisije dobio nadimak Seoski Casanova, učinio je sve da svoj nadimak i opravda, a ljubio je sve svoje djevojke koje su bile na njegovu imanju, a jedna od njih ga je na kraju sezone i zaprosila. Iako zaruke nisu bile dugog vijeka, Goran je danas obiteljski čovjek. Naime, Anamarija je Gorana vidjela na TV-u te mu se odlučila javiti. Danas su roditelji dvoje djece, Filipa i Roka.

Jedna od najpopularnijih kandidatkinja 'Ljubav je na selu', Nevenka Bekavac, nekoliko je puta u emisiji tražila ljubav, a onda joj je pokucala na vrata nakon. Ona i Zvone Petričević vjenčali su se 10.4. 2017., a sina Stjepana dobili su nekoliko mjeseci poslije.

Alojz Kanceljak nije imao sreće u emisiji, no nakon emitiranja javila mu se Monika s kojom se oženio. Roditelji su postali 2017. kada im je na svijet došla Lucija, a 2019. dobili su kćer Anu.

Farmer Zvonko Koprivnjak svoju je Nikolinu zaprosio u emisiji 'Iza kulisa: Ljubav je na selu', a roditelji su postali 2018. kada su dobili kćerkicu Vandu.

Vatroslav i Valentina Tijan zaljubili su se u devetoj sezoni, a vjenčali su se lani u ljeto. Nekoliko mjeseci poslije dobili su kćer Viktoriju. Nedavno su obavijestili pratitelje kako su ponovno u slatkom iščekivanju - njihova Viki dobit će bracu ili seku. 

I simpatični Matija Ričko, kojeg su gledatelji vidjeli i u 'Shopping kraljici' kao 'shopping kralja', uplovio je u bračnu luku kada ga je nakon emisije nazvala Barbara. Danas su roditelji sina Davida.

Istrijan Željko Bilić također je pronašao srodnu dušu. Nakon što ga je vidjela na TV-u, javila mu se Felina. U prosincu 2019. dobili su kćer.

Internacionalna, 11. sezona emisije 'Ljubav je na selu' zaslužna je za zaruke kanadskog farmera Srećka Ponjavica i Viranke Antonije Beščec. Njih dvoje žive zajedno u Kanadi.

Prvu epizodu popularne emisije 'Ljubav je na selu' gledajte večeras od 20 sati na RTL-u

Reci što misliš!