Ostani doma
Novosti
Jelena iz 'Života na vagi' o izgubljenih 45 kg: 'Nekada bih bila presretna da izgledam kao danas. No, danas sam nezadovoljna'

STVAR PERSPEKTIVE

Jelena iz 'Života na vagi' o izgubljenih 45 kg: 'Nekada bih bila presretna da izgledam kao danas. No, danas sam nezadovoljna'

Jelena je svoja razmišljanja otkrila fanovima na Instagramu

Jelena Putnik, kandidatkinja druge sezone 'Života na vagi', često na svom instagramu objavljuje inspirativne objave. A jedna od njih zasigurno je i ova u kojoj objašnjava kako je na svom putovanju izgubila 45 kilograma, ali još nije stigla do svog cilja.

Naime, ambiciozna Jelena, koja je u međuvremenu postala i fitness trenerica, svoju granicu već nekoliko puta je pomicala pa je tako od želje da izgubi 20 kilograma stigla do izgubljenih 45 kilograma te nastavlja dalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele) on Jun 13, 2020 at 12:51pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ista osoba, veći ciljevi, veća nezadovoljstva. Budite realni, sve je stvar perspektive. Nekada bih bila presretna da izgledam kao danas. No danas sam nezadovoljna što ne izgledam kako sam si nadobudno zacrtala prije dvije godine. Nemam trbušnjake, nemam žilave ruke ni separaciju kvadricepsa. Bahato, zar ne? Baš si, kada ovako stavim misli na papir, mislim: 'Budalo, pa imaš dvije zdrave ruke i dvije zdrave noge. Radiš posao koji obožavaš. Sama učiš živjeti u novom tijelu s istom, odnosno sličnom glavom. Sama se boriš'", napisala je Jelena uz kolaž koji je napravila od fotografije snimljene kad je imala 33 godine te one koju je snimila sa 38 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele) on Sep 1, 2019 at 2:14pm PDT

"Gubitak kilograma kao pobjedu nad sobom ćete često zaboraviti. Imat ćete uspone i padove na vagi, što je sasvim normalno za osobe koje se bore s tim čitav život. I to će vas često frustrirati. No, dokle god se borite, vi pobjeđujte. No, kao da je tuđi rezultat vrjedniji. Rezultate svojih klijenata veličam, dok sam prema sebi brutalno stroga", rekla je iskreno Jelena te vrlo brzo u komentarima dobila potporu svojih fanova.

"Samo hrabro. I ja pokušavam, teško je, ali ide, pomalo. Lp, draga Jelena", jedan je od komentara. 

Podsjetimo, Jelena je u show ušla sa 112,9 kilograma, a sad ih ima 68!

Reci što misliš!