Ostani doma
Novosti
Stiže knjiga koja objašnjava cijeli fenomen serije 'Prijatelji', moći će se kupiti i na hrvatskom jeziku!
www.profimedia.hr

DOBRA VIJEST

Stiže knjiga koja objašnjava cijeli fenomen serije 'Prijatelji', moći će se kupiti i na hrvatskom jeziku!

Novo izdanje Rockmarka je knjiga "Prijatelji - Ona o seriji Friends" autorice Kelsey Miller, o slavnom sitcomu "Prijatelji" koji je obilježio nekoliko generacija i postao pravi fenomen nadišavši televizijske okvire

Kada su se 1994. "Prijatelji" pojavili na malim ekranima, nitko nije očekivao da će serija postati glavna uzdanica NBC-a, a kamoli globalni fenomen. U godinama koje su uslijedile, "Prijatelji" su zacementirali svoje mjesto, prošavši put od hita u udarnom terminu do kultnog klasika.

"Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey i Phoebe udomaćili su se diljem svijeta; njihove živote, ljubavne zgode i nezgode pratili su - i još uvijek prate - milijuni ljudi, a slavne epizode prepričavaju se i danas, 16 godina od posljednje emitirane. O još slavnijim poštapalicama i najvažnijoj frizuri '90-ih da ne govorimo", stoji u najavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Knjiga "Prijatelji – Ona o seriji Friends" autorice Kelsey Miller istražuje zašto je serija postala popularna i daje odgovor na još važnije pitanje – zašto je još uvijek popularna: prema podacima američkog CableTV.com, "Prijatelji" su bili najgledanija serija u SAD-u tijekom karantene za vrijeme pandemije koronavirusa.

U knjizi autorica na 180 stranica prati nastanak serije, donosi uvid u zbivanja ispred kamera, brojne anegdote iza njih, priča o pravom prijateljstvu i zajedništvu glumačke postave, analizira zašto su "Prijatelji" povremeno bili problematični, te koje su sve kulturološke trendove pokrenuli i inspirirali.

 

  • Prijatelji

    humoristična serija - SAD - 1994.

    Ponedjeljak - petak u 21.05 sati

Reci što misliš!