Ostani doma
Novosti
Maja iz 'Gospodina Savršenog' stavila piercing pa zatrpala Instagram selfijima: 'Najljepša si!'
RTL

WOW

Maja iz 'Gospodina Savršenog' stavila piercing pa zatrpala Instagram selfijima: 'Najljepša si!'

Maja se odlučila na nešto novo

Maja Đukanović, jedna od kandidatkinja druge sezone 'Gospodina Savršenog',  u prošlosti je vrlo rijetko objavljivala fotke na Instagramu, ali ovih dana njezin profil je zatrpan selfijima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Đukanović (@majadukanovic) on Jun 19, 2020 at 8:47am PDT

Čini se kako je Maja oduševljena svojim novim imidžem, piercingom koji je stavila na nos. Naime, na nekoliko selfija Maja se smije od uha do uha, a upravo je piercing u fokusu svakog selfija. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da joj sjajno stoji, slažu se i njezini obožavatelji koji joj komentiraju da je prekrasna. "Majo, najljepša si!", samo je jedan od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Đukanović (@majadukanovic) on Jun 20, 2020 at 2:02am PDT

Podsjetimo, Maja se u show prijavila kako bi stekla novo iskustvo i, možda, pronašla partnera za cijeli život, a Gospodin Savršeni mogao bi je osvojiti šarmom, lijepim ponašanjem i gestama - nikako lažima i spletkama. U njezinim snovima idealni spoj s idealnim muškarcem bila bi romantična večera uz svijeće i bazen u kojem se mogu zajedno opustiti nakon ukusnog jela. 

Iako nije skrivala svoje osjećaje prema Miji, njegovo srce nije osvojila. No, uvijek vedra i vesela Maja nije zbog toga izgubila vjeru u ljubav!

Reci što misliš!