Ostani doma
Novosti
Marijana Batinić o novoj sezoni 'Života na vagi', Slavoncima kao domaćinima, ali i poruci koju ima za svog nasljednika: 'Ne treba isključiti emocije…'
RTL

FOTOGALERIJA

Marijana Batinić o novoj sezoni 'Života na vagi', Slavoncima kao domaćinima, ali i poruci koju ima za svog nasljednika: 'Ne treba isključiti emocije…'

Počelo je snimanje pete sezone „Života na vagi“, a prvi put domaćini će kandidatima i produkcijskoj ekipi biti Slavonci.

U prelijepom ambijentu u mjestu Stara Kapela kandidate koji traže put prema zdravijem načinu života dočekala je Marijana Batinić, kojoj je ova sezona ipak posebna. Naime, Marijana će na rodiljni dopust pa će i svoju voditeljsku palicu prepustiti nekom drugom, a o kome je riječ, doznat ćete uskoro.

Nova sezona „Života na vagi“ donosi i novu lokaciju pa za početak - kako ti se sviđa u Slavoniji?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Slavoniji mi je uvijek lijepo, među toplim i gostoljubivim ljudima. Doduše, ovaj put nisam imala nekih bliskih kontakata zbog mjera predostrožnosti, ali osjećaš ti tu srdačnost, ako ni po čemu, onda po postavljenom stolu, ha-ha. Slavonci su poznati po dobroj kapljici i još boljoj hrani, a nažalost, ta zlatna medalja ima i drugu stranu. Svake sezone u „Život na vagi“ više od 40% prijava dolazi upravo iz ovih krajeva pa smo i činom dolaska u predivno slavonsko selo željeli poslati znakovitu poruku.

Već si upoznala kandidate pa možeš li samo ukratko otkriti gledateljima što mogu očekivati?

Rollercoster emocija, kao i prijašnjih sezona, s upečatljivim, karakternim likovima koji vas osvoje pri prvom susretu.

Zbog čega ti voliš „Život na vagi“? Po čemu je poseban?

To je emisija koja uistinu mijenja sudbine, a njezini protagonisti postaju ambasadori zdravog života. Odricanja, znoj i priče naših kandidata inspiriraju mnoge i na neki način pomažu svima koji nas gledaju. Nisu u pitanju samo fizičke transformacije, već i pomicanje granica. Zid pred kojim su se našli odjednom postaje zavjesa i sve je moguće. Naravno da indirektno njihova preobrazba utječe na sve nas u produkciji.

Za tebe je ovo posebna sezona zato što si trudna tako da će ti sigurno ostati u sjećanju. Kako je na snimanjima?

Mi smo sad već uhodana ekipa. Jako volim cijeli tim koji radi „Život na vagi“, na čelu s Vanjom Meandžijom i Vojom Stojancem. S njima se sve lako dogovoriš, a s obzirom na to da sam u drugom stanju, posebno me paze i tetoše. Mi smo već postali televizijska obitelj i vodimo svatko iz svog ugla projekt u istom smjeru. Zajedničko nam je da nikome od nas nije splasnuo taj entuzijazam s početaka, nego i mi pomičemo granice i pokušavamo napredovati i podići letvicu iz sezone u sezonu.

Ipak, iako ćeš kandidate „uvesti“ u kuću, svoju ćeš voditeljsku palicu predati nekom drugom, ali zasad nećemo otkrivati kome. Što bi poručila osobi koja te nasljeđuje?

Specifičan je to projekt. Poručila bih joj da, unatoč tome što se očekuje profesionalan pristup i odnos prema kandidatima, ne isključuje emocije, nego da ih uistinu pokuša pobliže upoznati i približiti im se. U tim velikim ljudima kriju se većinom i velika srca, a kad gradite prijateljski odnos, oni bolje i napreduju.  

Pogledajte kako je Marijana izgledala na snimanju!

Marijana Batinić, Život na vagi 5

 

Reci što misliš!