Ostani doma
TV novosti

Nova sezona

Neven iz 'Ljubav je na selu' poput detektiva je otkrio da ga djevojka vara: 'Kad sam vidio priliku, zavukao sam se u prtljažnik...'

Nevenu je bivša djevojka slomila srce, no spreman je krenuti dalje

Neven Landek, 26-godišnji farmer iz Opatinca kod Ivanić-Grada, predstavio se u gledateljima RTL-a u prvoj epizodi nove, 13. po redu, sezone popularne emisije 'Ljubav je na selu'. Mladi Neven za sebe kaže da je dobra duša, puna ljubavi, nije ljubomoran, vedar je i prilagodljiv. Voli izlaziti sa prijateljima i zabavljati se. Bavi se građevinom, ali brine i za svoje imanje, a posebno voli cvijeće. 

Nakon što su mu preminuli roditelji, susjedi su Nevenu postali druga obitelj. No on i čezne za osobom s kojom bi započeo vlastitu jer mu je dosta usamljenosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Jako mi je teško živjeti sam. Legnem sam, sam sam u kući, sam si moram skuhati, oprati, odem sam na spavati, ujutro se sam probudim... Nemam s kime popričati, popiti kavu. Volio bih da me netko dočeka kada dođem kući s posla", kaže osjećajni farmer. 

No to nije uvijek bilo tako. Neven otkriva kako je tri godine živio s djevojkom, no slomila mu je srce nevjerom. 

"Sumnjao sam da me vara, i drugi su mi govorili, ali nisam vjerovao dok se nisam sam uvjerio", kaže Neven koji je smislio detektivsku akciju ne bi li se na vlastite oči uvjerio kako ga djevojka vara.

"Kad sam vidio priliku, zavukao sam se u prtljažnik i zatvorio ga", priča Neven, koji je zatim, kada je bivša djevojka došla do mjesta susreta s ljubavnikom, izašao iz prtljažnika i suočio je s onim što je učinila. 

"Pitao sam je koliko je to trajalo i rekla je 'četiri mjeseca'", prisjeća se Neven.  

Taj događaj slomio mu je srce, no nije prestao vjerovati u ljubav. Sada, kada je rana prestala toliko peći, prijavio se u 'Ljubav je na selu' kako bi pronašao neku dobronamjernu ženu koja bi ga voljela i s kojom bi mogao izgraditi život. 

Upoznajte Nevena ili nekog drugog farmera, pošaljite im svoja pisma na 'Ljubav je na selu', P.P. 25, 10040 Zagreb, ili na e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr i upustite se u avanturu svog života!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!