Ostani doma
Novosti
Prepoznajete li ovu seksi ljepoticu iz 'Gospodina Savršenog'? Preplanuli ten baš joj dobro stoji!

HOT!

Prepoznajete li ovu seksi ljepoticu iz 'Gospodina Savršenog'? Preplanuli ten baš joj dobro stoji!

Šešir glavu čuva

Barbara Mucić, kandidatkinja druge sezone 'Gospodina Savršenog' na svom Instagram profilu objavila je fotografije s ljetovanja. Dok je pozirala u bikiniju na palubi broda, Barbara je lice od sunca, a i od kamere sakrila šeširom. 

Ono što se zasigurno ističe njezin je preplanuli ten koji je dobila tijekom ljetovanja. Iako na Instagramu nije otkrila s kim ljetuje, poznato je da se lijepa miss sporta trenutačno nalazi u Sevidu, kod Šibenika. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, prilikom ulaska u show Barbara je istaknula kako je najponosnija na sebe što hrabro kroči kroz život i nikad nema problem reći svoje mišljenje. Godinama se bavi atletikom te je 2013. osvojila četvrto mjesto na nacionalnom natjecanju i premda je sport njezina prva ljubav, druga je ples, pa trenira latino-američke plesove, folklor i suvremeni ples. Završila je školu za kozmetičarku, za sebe će reći da je vrlo uporna i uvijek se potrudi dobiti što želi, a 2016. i 2018. godine ušla je u finale izbora za Miss sporta.

Premda se smatra snalažljivom i hrabrom te nema problema otvoreno priznati kad joj se neki dečko sviđa, voli kada se muškarac trudi pridobiti njezinu pažnju. Barbaru će uvijek osvojiti iskrenost i podrška, a odbiti ljubomora i posesivnost.

Reci što misliš!