Ostani doma
Novosti

Najveći fan emisije

Neven Ciganović ekskluzivno za RTL.HR: 'Bahra, Nikolina i ja se čujemo i tračamo ekipu iz 'Ljubav je na selu''

Neven je otkrio kako se veseli novoj sezoni popularne emisije

Stilist Neven Ciganović često ističe da je veliki obožavatelj popularne emisije 'Ljubav je na selu', a sada je za RTL.HR rekao kako se veseli i novoj, 13. sezoni. Ponovno je naglasio da su mu najdraže kandidatkinje svih dosadašnjih sezona Bahra Zahirović i Nikolina Sajević, koje su ljubav tražile u 12. sezoni. 

Neven je samo za RTL.HR otkrio i da se čuje s tim kandidatkinjama putem društvenih mreža te priznao o čemu razgovaraju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"S Bahrom sam se čuo u nekoliko navrata. Jako je draga, i ona i Nikolina. Znamo se svi spojiti preko Vibera i onda se zezamo, smijemo se i tračamo ostalu ekipu", otkrio je stilist.

Tijekom pandemije koronavirusa, Neven je na svojim društvenim mrežama objavio kako su Bahra i Nikolina osobe s kojima bi volio biti u karanteni. 

""Ako ću ikada morati u karantenu zbog korona virusa, molio bih RTL reprodukciju da me zatvore s Bahrom i Nikolinom", napisao je jednom prilikom stilist u objavi, dodavši kako su one njegove ikone. 

Neven Ciganović: 'Ako ću morati u karantenu, molio bih RTL reprodukciju da me zatvore s Bahrom i Nikolinom'

Nikolina je bila na farmi Hakije Špage u bosanskom Konjicu, a Bahra, koja je postala popularna zbog svojih neobičnih izjava, pokušala je osvojiti srce stidljivog Valtera Krastića iz Buja. Ostali su prijatelji. 

Pogledajte u videu što je još rekao Neven Ciganović!

Reci što misliš!