Ostani doma
Novosti
Hana jedva čeka povratak u Hrvatsku: 'Jako mi nedostaje Zagreb'
Instagram/Hana Rodić

Samo za RTL.HR

Hana jedva čeka povratak u Hrvatsku: 'Jako mi nedostaje Zagreb'

Hana živi s Goranom u Berlinu, a priznaje kako jedva čeka posjetiti Hrvatsku

Hana Rodić stekla je veliku popularnost i titulu reality zvijezde nakon svog pojavljivanja u prvoj sezoni RTL-ova hit-showa 'Gospodin Savršeni', u kojem je zavela Gorana Jurenca. Njih dvoje sada zajedno žive u njemačkom Berlinu, gdje su bili i tijekom trajanja pandemije koronavirusa. Hana već nekoliko mjeseci nije posjetila rodnu Hrvatsku, a za RTL.HR je otkrila kada to namjerava. 

"Uskoro planiramo posjetiti Hrvatsku ako sve bude u redu zbog situacije s koronavirusom. Iskreno, jako mi nedostaje Zagreb i jedva čekam da se napokon vidim s prijateljima. Dugo sam već u Berlinu i nadam se da zbog virusa neću morati provesti ljeto u Njemačkoj", kaže Hana. A otkrila je i kakvi su njoj i Goranu planovi za ljeto. 

Mašta o moru

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Trenutno imamo puno planova za ljeto, ali radili smo na novom projektu i cijelo naše vrijeme ulažemo u posao. Čim završimo s obavezama, uzet ćemo dva tjedna slobodno i uživati u ljetu. Trebali bismo doći u Hrvatsku, ali još ne znamo gdje ćemo ići na more. Planiramo ostati tjedan dana i nakon toga otići negdje malo dalje. Bitno nam je da je sunčano i uz more, a i dalje smo fit i spremni za plažu", ispričala je Zagrepčanka. 

Hana je u nedavnom intervjuu za RTL.HR ispričala i kako je odlučila otići u Njemačku te kako izgleda njezin život tamo. 

Uživa u Berlinu

"Nisam mislila ostati dugo, no posao mi se bolje razvija u Berlinu, a i naporno mi je bilo održavati vezu na daljinu pa mi je sada bolje u Njemačkoj. Nisam toliko vezana za jedno mjesto koliko mi je važnije živjeti s partnerom, a i gledamo gdje možemo bolje razvijati posao zajedno. Nije mi bitno u kojem smo gradu, trenutno razmatramo Goranovu opciju za London i kako bismo se tamo snašli, ali ako gledam dugoročno, voljela bih otići u Ameriku i živjeti američki san", otkriva 23-godišnjakinja te dodaje kako joj iz rodnog Zagreba najviše nedostaje društvo, iako je sretna što su je prijatelji njezina dečka jako lijepo prihvatili.

Reci što misliš!