Ostani doma
Novosti
Nedavno je pričala da želi još jedno dijete: razvodi  li se Anđelka iz hit-serije?
Instagram

FANOVI U ŠOKU

Nedavno je pričala da želi još jedno dijete: razvodi li se Anđelka iz hit-serije?

Iako je suprug bio uz nju na svakom koraku u životu, par se odlučio razići

Anđelka Prpić, koja je postala regionalna glumačka zvijezda zahvaljujući seriji 'Andrija i Anđelka' navodno se razvodi nakon devet godina braka s Darijem Prpićem. Kako pišu srpski mediji, Anđelka je nakon objave ove vijesti samo kratko izjavila: 'Nemam što komentirati'.

I dok se tek spekulira koji su razlozi razvoda od supruga s kojim ima i 7-godišnjeg sina Jakšu, fanovi su u čudu zbog ove vijesti jer je par uvijek izgledao idilično i skladno. Osim toga, ona je nerijetko u intervjuima isticala koliki su oslonac jedno drugome, a nekoliko puta je istaknula da joj se kod supruga sviđa ta njegova 'višeslojnost', koja se možda na prvi pogled ne primijeti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kako sam ga upoznavala, tako sve do danas otkrivam uvijek nešto novo u vezi njega", komentirala je jednom prilikom. Nedavno je tamošnjim medijima otkrila i kako bi voljela imati još djece. "Naravno da bih voljela ponovno roditi. Nedavno sam komentirala da ne bih voljela imati žensko dijete, jer će mi vratiti sve što sam ja radila svojoj majci", rekla je. 

No, što je poremetilo ovaj skladan brak, glumica je odlučila zadržati za sebe.  

  • Andrija i Anđelka

    humoristična serija - Srbija - 2015.

    Ponedjeljak - četvrtak u 20 sati
    Gledaj na

Reci što misliš!