Ostani doma
Novosti
Marko Skelin gledao novu sezonu 'Ljubav je na selu': 'Nije u redu ono što je Rasema izjavila, a Ljubica je prava žena'

Bivši ljubavnici

Marko Skelin gledao novu sezonu 'Ljubav je na selu': 'Nije u redu ono što je Rasema izjavila, a Ljubica je prava žena'

Rasema Vladetić prijavila se kao farmerica u 13. sezonu 'Ljubav je na selu', a evo što o tome kaže njezin bivši, Marko iz desete sezone

Marko Skelin, 62-godišnjak iz Dalmatinske zagore oduševio je gledatelje desete sezone popularne emisije 'Ljubav je na selu' svojom iskrenošću i toplinom, no mnogi su se pomalo razočarali kada je slomio srce Rasemi Vladetić koja se u njega zaljubila. Isprva su poput golupčića gugutali i razmišljali o zarukama, no Marko se ohladio, što je povrijedilo Rasemu. Kako svaka priča uvijek ima dvije strane, tako i samo njih dvoje znaju zašto je njihova ljubav puknula. Ipak, Marko je za RTL.HR priznao da mu je zasmetalo ono što je Rasema rekla o njemuu prvoj epizodi 13. sezone 'Ljubav je na selu', u koju se prijavila kao farmerica. 

"Svaka joj čast, ali nije u redu ono što je izjavila. Da samo želim novac i korist. Nije to bilo u redu. Svi su me pitali kako to može reći, rekao sam neka govori što hoće, ali nije to lijepo. Volio bih da se vidimo oči u oči i neka nas netko snima i da kaže istinu u kameru, mene nije strah", rekao je Marko za RTL.HR. Ipak, ne uzrujava se previše oko togas i Rasemi želi svu sreću te se nada da će u ovoj sezoni pronaći ono što traži.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

On družicu s kojom bi proveo starost još nije pronašao, no ne očajava zbog toga. Ispričao nam je kako provodi vrijeme.  

"Nikad nisam bio bolje! Ujutro ustajem u tri i pol, gonim blago, onda malo u vrtu, posadio sam papriku, rajčicu i povrće, zatim prije vrućine spremim ručak i onda sjednem ispred kuće, popijem kavu u hladovini, poslije ručka pogledam TV... Prevruće je za bilo što drugo", kaže dobro raspoloženi Marko.

No usamljenosti ne može pobjeći.

Ne gubi nadu u ljubav

"Ja bih samo volio nekoga da skupa popijemo kavu u hladovini i popričamo. Dosadno je biti sam", kaže Marko, koji ipak ne gubi nadu: "U Božjim sam rukama, možda se još neka žena javi pa da ne budem sam", zaključio je simpatični umirovljenik. 

Vrijeme krati razgovorom s prijateljima koje je stekao tijekom snimanja desete sezone 'Ljubav je na selu'. 

"Čujem se s muškima, najviše s Ljubom, a jedino ne mogu doći do Dragana, ne znam je li promijenio broj. Od žena se čujem s Ksenijom. Evo, baš mi je jučer poslala poruku je li vruće", kaže Marko te otkriva kako se čuje i s Ljubicom.

"Ona je prava žena, svaka joj čast. Čujemo se tu i tamo, no samo smo prijatelji", kaže Marko. 

 

Reci što misliš!