Ostani doma
TV novosti
Jurica (29) iz 'Ljubav je na selu' otkrio sve o svojim zarukama i otkazanom vjenčanju: 'Ako nema podrške, veza ne može uspjeti'
RTL

Mladi farmer

Jurica (29) iz 'Ljubav je na selu' otkrio sve o svojim zarukama i otkazanom vjenčanju: 'Ako nema podrške, veza ne može uspjeti'

Ako želite upoznati Juricu, pošaljite mu pismo na 'Ljubav je na selu', P.P. 25, 10040 Zagreb ili na e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr

Jurica Živoder jedan je od jedanaestero farmera koji su odlučili uzeti sudbinu u svoje ruke i prijaviti se u emisiju 'Ljubav je na selu' kako bi pronašli srodnu dušu. Ovaj 29-godišnji električar iz Pokleka kraj Samobora za sebe kaže da je vrlo društvena osoba i da mu teško pada vrijeme provoditi sam. A sam je nakon što je otkazao vjenčanje i razvrgnuo zaruke. U 'Ljubav je na selu' prijavio se kako bi pronašao srodnu dušu i ostvario nova prijateljstva, ali i kako bi svima pokazao sve ljepote svog žumberačkog kraja.

Za RTL.HR je otkrio kako je došlo do prekida, kakvu djevojku traži te što očekuje od nove veze. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako si se odlučio prijaviti u 'Ljubav je na selu'?

Gledao sam nekoliko prošlih sezona i uvijek mi se to sviđalo. Razmišljao sam i prije nekoliko godina o prijavi, no odustao sam. Sada sam, evo, odlučio pa što bude, bude. Glavni razlog mi je bio znatiželja i da upoznam nove ljude i djevojke.

Iza tebe su propale zaruke. Kako je došlo do toga? 

Prekid je bio sporazuman. Naša veza nije funkcionirala nekoliko mjeseci i porazgovarali smo, vidjeli da to više nema smisla i da je bolje da krenemo svatko svojim putem. Nije bilo nikakve drame i razišli smo se u dobrim odnosima. Prije prekida smo bili zaručeni oko godinu i pol. Trebali smo se ranije vjenčati, no iz obiteljskih razloga odgodili smo vjenčanje na sljedeću godinu, a u međuvremenu smo shvatili da više ne ide. 

Reci nam još nešto o svom ljubavnom iskustvu!

Bilo je tu sve i svašta. Bilo je i dobrih i loših veza, dužih, kraćih... Kako si čovjek stvori, tako mu bude. Ako si dozvoliš da te netko iskorištava, to će se i dogoditi, a ako ne dozvoliš, neće te ni iskoristiti, vrlo je jednostavno. 

Kakvu djevojku tražiš?

Samo da je komunikativna i da me razumije. Da bi veza uspjela, prije svega moramo biti dobri prijatelji. Ako nema toga, ako nema podrške, veza nikad ne može uspjeti.

Koje su tvoje vrline koje unosiš u vezu?

Nemam pojma, teško mi je to reći... Pomoći ću svima, makar na štetu sebi, koliko god mogu. I popustljiva sam dosta osoba, uvijek mogu prešutjeti ako treba, za 'mir u kući'.

A mane?

Mana mi je to da kad me jednom zezneš, nema povratka. 

Jesi li bio kad prevaren?

Nikad se nisam to ni zapitao. Ne želim o tome razmišljati, bolje da ne znam. 

A jesi li prevario? 

Ne. 

Kako vidiš svoju sljedeću vezu? 

Volio bih se smiriti, imati svoj ranč, baviti se konjima... Dosta je ludovanja. 

EKSKLUZIVNO - Predstavljamo farmere 13. sezone 'Ljubav je na selu': Rasema se vraća, ali sada ona bira!

Upoznajte nekoga od 11 beskrajno simpatičnih farmera, pošaljite im svoja pisma na 'Ljubav je na selu', P.P. 25, 10040 Zagreb ili na e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr i upustite se u avanturu svog života!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!