Ostani doma
TV novosti
Maja Lena iz 'Ljubav je na selu' otkrila kakav je farmer Neven dečko: 'Da se moram prijaviti, njega bih odabrala!
Facebook/Maja Lena Švaljug

Pošaljite mu pismo

Maja Lena iz 'Ljubav je na selu' otkrila kakav je farmer Neven dečko: 'Da se moram prijaviti, njega bih odabrala!

Maja Lena bila je jedna od Jovanovih djevojaka, no nakon što ju je on poslao kući, Željko ju je pozvao k sebi

Maja Lena Švaljug jedno je od omiljenih lica popularne emisije 'Ljubav je na selu'. Mlada konobarica iz Čazme osvojila je srca gledatelja svojom jednostavnošću i smislom za humor u desetoj sezoni emisije kada se prijavila za farmu Jovana Karapandže iz Mlake Antinske, a na kraju završila u Balama kod Željka BIlića. I dok su svi mislili kako među njima frcaju iskrice, njih su dvoje bili samo prijatelji. Željko se nakon emisije skrasio uz partnericu Felinu s kojom je dobio kćerkicu Emili, a i Maja je našla dečka s kojim je već mjesecima. No, ponovno je nekako povezana s 'Ljubav je na selu'... 

Naime, Maja je na svom Facebooku objavila fotografiju s Nevenom Landekom, 26-godišnjim farmerom koji je srodnu dušu odlučio potražiti u novoj, 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. 

Podrška mu je

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ajmo dame, žene, djevojke, kraljice, šaljite pisma našem farmeru Nevenu", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira s Nevenom, a objavila je i njegov profil. 

Maja je za RTL.HR ispričala odakle poznaje Nevena te zašto bi preporučila djevojkama da baš njemu pošalju pismo. 

"Upoznala sam Nevena još dok sam radila u Ivaniću, dolazio je u kafić u kojem sam radila i tako smo se sprijateljili. Zaslužio je podršku jer je dobar prijatelj, uvijek je spreman pomoći, voli se družiti i zabavljati", kaže Maja te priznaje: "Da se moram prijaviti, njega bih odabrala!"

11 veličanstvenih: Farmeri 13. sezone 'Ljubav je na selu' pokazali svoje adute

No, Maja je sretno zaljubljena pa joj prijava u emisiju ne pada na pamet. Ipak, ima poruku za djevojke koje nisu poput nje već pronašle onog pravog.

"Prijavite se za Nevena jer je iskren, dobar i ima sve što cura može poželjeti", kaže Maja.

Neven iz 'Ljubav je na selu' poput detektiva je otkrio da ga djevojka vara: 'Kad sam vidio priliku, zavukao sam se u prtljažnik...'

Upoznajte Nevena ili nekog drugog farmera, pošaljite im svoja pisma na 'Ljubav je na selu', P.P. 25, 10040 Zagreb, ili na e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr i upustite se u avanturu svog života!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!