Ostani doma
Novosti
Izborni dan na RTL-u: 'Izvanredne vijesti', specijalna emisija i prezentacija rezultata uz najmoderniju grafiku!
RTL

IZBORI 2020.

Izborni dan na RTL-u: 'Izvanredne vijesti', specijalna emisija i prezentacija rezultata uz najmoderniju grafiku!

RTL-ovi reporteri javljat će se tijekom cijele večeri sa 11 lokacija, a rezultati će biti prikazani najmodernijom grafikom iz najsuvremenijeg TV studija u Hrvatskoj

U nedjelju, 5. srpnja, na dan parlamentarnih izbora, RTL svojim gledateljima donosi sve relevantne novosti tijekom cijelog dana. Već u 11:30 počinju prve „Izvanredne vijesti“ koje vodi Jelena Pajić, a u kojima će se javljati reporteri sa svim najnovijim informacijama iz Državnog izbornog povjerenstva te s biračkih mjesta u Hrvatskoj i dijaspori.

„Izvanredne vijesti“ na rasporedu su i u 13:30 dok u 16:30 gledatelji mogu pratiti redovite „RTL Vijesti“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Središnja informativna emisija „RTL Danas“ počinje u 18:30, a kroz nju gledatelje vode Ana Brdarić Boljat i Tomislav Jelinčić, koji od 19 sati nastavljaju voditi emisiju „Izbori 2020.“ u kojoj će Damira Gregoret tik nakon zatvaranja biračkih mjesta objaviti rezultate izlaznih anketa. Rezultate će analizirati Mojmira Pastorčić sa svojim gostima, iskusnim analitičarima, profesorom Žarkom Puhovskim te PR stručnjakom Krešimirom Macanom. Uz njih će se prvi put u ulozi komentatora naći i Zoran Šprajc koji kaže da posebnih priprema nema.

Šprajc predviđa tijesnu borbu

„Smatram da je 25 godina novinarskog staža sasvim dobra priprema, ali za svaki slučaj, u nedjelju ujutro odradit ću još i visinske pripreme i provjetriti glavu penjanjem na Sljeme kako bi navečer bila čista i bistra“, u svom stilu pojašnjava Šprajc. Predviđa i da bi rezultat izbora mogao biti jako tijesan.

„Rezultat će za HDZ biti nešto povoljniji nego što predviđaju ankete, ali ne dovoljno da sam formira Vladu. U fotofinišu će odlučivati par postotaka razlike“, smatra Šprajc.

Najmodernija grafika

RTL-ovi reporteri javljat će se tijekom cijele večeri sa 11 lokacija, a rezultati će se prikazati najmodernijom grafikom iz najsuvremenijeg TV studija u Hrvatskoj.

„Ovi su parlamentarni izbori pravi su izazov za sve nas! Ljeto je, na snazi su epidemiološke mjere, sve nas zanima kako će na dan izbora reagirati birači, a i izborni stožeri će izgledati kao nikada do sada. Mi smo za sve to spremni i ponudit ćemo našim gledateljima sadržaj uz koji vrijedi provesti večer. Zato, budite s nama!“ poručuje Željka Marijanović, glavna urednica Informativnog programa RTL-a.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!