Ostani doma
Novosti
Odlična fora za istinske fanove serije 'Prijatelji': Jennifer Aniston na Monikinom i Chandlerovom vjenčanju otkrila svoje pravo prezime i porijeklo
©Splash/Guliver Images

Odlična fora za istinske fanove serije 'Prijatelji': Jennifer Aniston na Monikinom i Chandlerovom vjenčanju otkrila svoje pravo prezime i porijeklo

Mnogi ne znaju da Jennifer Aniston nije Amerikanka i da joj to nije pravo ime

U kultnoj finalnoj epizodi sedme sezone hit serije 'Prijatelji' uz razna uzbuđenja scenaristi i producenti su odlučili zabaviti istinske fanove još jednim detaljem.

Netom prije zakazanog vjenčanja Monice i Chandlera, on netragom nestane, a Joey nikako ne može stiči na vrijem na službenu ceremoniju, a on ih je trebao vjenčati. Dok je Phoebe zadužena za pronalazak Chandlera, Rachel pokušava pronaći novog matičara koji bi ih mogao vjenčati i pronalazi natpis da je u prostorijama do njihovih upravo grčko vjenčanje i da se mladenci prezivaju Anastassakis i Papasifakis, pa Rachel uspjeva nagovoriti njihovog svećenika da vjenča i Monicu i Chandlera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jennifer Aniston rodila se kao Jennifer Joanne Linn Anastasakis, njezin otac poznat kao John Aniston, rođen je kao Yiannis Antonios Anastasakis na Kreti, a ime i prezime je promijenio zbog uspješne glumačke karijere u Hollywoodu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Dec 26, 2019 at 2:37pm PST

Malena Jennifer jedno je vrijeme živjela na Kreti, a kum joj je bio legendarni Telly Savalas, jedan od očevih najbližih prijatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kamillaniston (@whutttaniston) on Jun 30, 2020 at 7:20am PDT

>>Jeste li znali? Uloga Rachel iz 'Prijatelja' zamalo je pripala jednoj drugoj glumici

  • Prijatelji

    humoristična serija - SAD - 1994.

    Ponedjeljak - petak u 21.05 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!