Ostani doma
TV novosti
Legendarni Vasići ulaze u novi reality pa smo se prisjetili svih Radinih provala u 'Big Brotheru', 'kružite'?
RTL

VIDEO

Legendarni Vasići ulaze u novi reality pa smo se prisjetili svih Radinih provala u 'Big Brotheru', 'kružite'?

Obitelj Vasić proslavila se u 'Big Brotheru', a i danas ima mnogobrojne fanove, stoga ne čudi da su mnogi bili oduševljeni kad je mama Rada objavila kako ulaze u jedan srpski reality

Uz to što nas je u 'Big Brotheru' počastila nezaboravnim interpretacijama pojedinih riječi, smijehom praćenim jakim kašljem, pogrešnim izgovaranjem imena pojedinih stanara te samo njoj svojstvenim padežima, Radu Vasić pamtimo  i po sljedećim trenucima.

10. Strastvena kolekcionarka

Još od legendarnog profila prikazanog pri njenom ulasku u BB kuću znamo da je Rada strastvena ljubiteljica i kolekcionarka papuča. S obzirom na tako specifičan hobi, osjetila se kompetentnom prokomentirati Steffanine nove papuče u sebi svojstvenom stilu.

9. 'Sve ja kružim'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što je Steffani završavala jednu od svojih intenzivnih tirada riječima „Kužiš?“, Rada joj je odgovorila s nezaboravnim „Sve ja kružim“ i regija je time dobila novu poštapalicu.

8. Što je prava ljubav?

Bez obzira na sve razmirice i sumnje, Rada najviše voli svog supruga Radu. U više su navrata stanarima pokazali što je prava ljubav i nakon više od 30 godina braka.

7. Rođena zvijezda

Balkan Talent Show nije bio prepreka za simpatičnu Radu koja se pokraj daleko iskusnije Zorice odlično držala! Snašla se u ulozi Marine Perazić i Lepe Brene u nenadmašnim kostimima, a na vama je da procijenite koji joj bolje stoji.

6. Mama lavica

Kao i svaka majka, Rada se ponaša zaštitnički prema svojoj djeci. Zato je bila izvan sebe u tjednu u kojem su Goran i Branislav gotovo do zadnjeg trena štedjeli svojih 5000 eura, a ostali su stanari, uključujući Miku i Gibu, živjeli na prilično neukusnim šejkovima. „Kako te nije sramota, svinjo jedna!“ ogorčeno je uputila obogaćenom dvojcu iz svojih tajnih odaja.

5. Bez filtera

Rada se ne ustručava ni pred Big Brotherom postaviti prilično neugodna pitanja. „Je li, zašto nismo imali toliko dugo seks?“ upitala je supruga Radu u Ljubavnom gnijezdu, dok je on okolišao pri odgovoru.

4. Rada se ne srami svojih vjetrova

Od prvog dana znamo za Radine probleme s vjetrovima. Tko bi mogao zaboraviti Steffaninu reakciju kada se prvi put s njim susrela, rekavši: „Tamo, tamo, sotono!“ otjeravši Radu iz sobe. Steffani i Rade su bili u šoku, dok se Rada samo smijala.

3. Miley, pomakni se

Nezaboravno je i njeno twerkanje u ispovjedaonici s Mikom i Gibom. Rada je pokazala na koga su blizanci tako talentirani za ples.

2. Nasmijava i kad ne planira

U dnevnom zadatku u kojem su stanari odjeveni kao klaunovi svladavali prepreke, Rada nas je ponovno nasmijala do suza. Prevelike cipele su joj jednostavno priuštile previše problema pa se na kraju zbog njih strovalila na strunjaču.

1. Zna kako otjerati vampire

Jedne su noći Vasiće i Steffani u tajnim odajama napali vampiri, barem tako tvrdi Rada. No, srećom znala je par trikova za rješavanje od napasnika. Prema njenim precima, dovoljno je zapaliti cigaretu, što je korisno za znati ukoliko se ikad susretnete sa sličnim stvorenjima!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!