Ostani doma
TV novosti
Ella Dvornik opet stiže na TV ekrane! Vraćaju se 'Dvornikovi'!

SJEĆATE IH SE?

Ella Dvornik opet stiže na TV ekrane! Vraćaju se 'Dvornikovi'!

Oni su jedinstveni, urnebesno zabavni i, najvažnije - brutalno stvarni. Emisija Dvornikovi je, zanimljiv reality/igrani show, prepun smijeha, iznenađenja, svađa, prepirki, ljubavi, glazbe...

Kada se ne bi radilo o kontroverznom timu oca glazbenika, buntovne kćeri blogerice i majke menadžerice, koja pokušava stvari barem donekle držati pod kontrolom, bila bi to priča o sasvim normalnoj tročlanoj obitelji (+pas). Da ne bude zabune, članovi te (ne)savršene obitelji su otac Dino, majka Danijela, kći Ela te mnoštvo "slučajnih" prolaznika. Da, riječ je o legendarnom realityju 'Dvornikovi' snimljenom 2006. godine, a koji od ovog vikenda u jutarnjem terminu možete pratiti na RTL-u!

Osim što kamere 24 sata dnevno prate zbivanja u domu Dvornikovih u Zagrebu, veliko oko prati ih i za vrijeme svakodnevnih zadataka koje obavljaju izvan kuće. Tako će gledatelji moći vidjeti što se događa tijekom njihovih odlazaka na koncerte, poslovne i roditeljske sastanke, tulume, godišnji odmor... A napokon saznajte i kako je biti susjed Dvornikovima!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Format emisije Dvornikovi predstavlja mješavinu serije, reality showa i biografskih intervjua njenih aktera. Kroz petnaest 45-minutnih epizoda gledatelji će upoznati ne tako savršen, ali urnebesno zabavan život hrvatskog ''kralja funka''.

 

  • Dvornikovi

    reality show - Hrvatska - 2006.

    Subota u jutarnjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!