Ostani doma
Novosti
FOTO - 'Od 'Survivora' do 'Kola sreće': Iva Jerković TV ekrane osvojila je još 2005. godine
Pixsell/RTL

UVIJEK PREDIVNA

FOTO - 'Od 'Survivora' do 'Kola sreće': Iva Jerković TV ekrane osvojila je još 2005. godine

Bivšu manekenku opravdano smatraju jednom od najljepših Hrvatica i dandanas, a na Instagramu je prati više od 70 tisuća obožavatelja

No, atraktivna Iva Jerković svojim je izdanjima plijenila pažnju davno prije pojave Instagrama. 

Karijeru i prepoznatljivost izgradila je manekenskim angažmanima nakon što ju je zapazio stilist Neven Ciganović, a ova vrlo tražena manekenka nerijetko se pojavljivala i na raznim eventima s ostalim domaćim zvijezdama. Stoga joj nije trebalo dugo da dobije i titulu TV zvijezde kad je 2005. godine odlučila postati dio avanturističkog realityja 'Survivor', koji se emitirao na RTL-u. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Survivor' je napustila nakon 20 dana zbog zdravstvenih problema. Najteže joj je palo, kako je rekla tada, što na otoku Mljetu nije imala cigarete. Nakon toga je nastavila nizati modne kampanje, a tri mjeseca je bila i voditeljica na talijanskom RAI-u, ali se vratila u Hrvatsku jer su joj nedostajali obitelj i prijatelji. 

Nerijetko je punila novinske stupce, a 2015. godine dobila je televizijski angažman u 'Kolu sreće'. Lijepu Ivu i ovih dana u večernjem terminu možete gledati na RTL-u gdje se emitiraju epizode ovog omiljenog kviza pod voditeljskom palicom Borisa Mirkovića. 

Iva Jerković

Manekenka, poduzetnica i majka

No, u međuvremenu se za Ivu mnogo toga promijenilo - osim što se djelomično povukla iz javnog žvota, lijepa brineta otvorila je svoj kozmetički salon, a postala je i majka prije nekoliko mjeseci. 

„Vlasnica sam salona ljepote koji je od danas počeo raditi, pravila su stroga, pridržavamo se svega, ali kako će se to sve manifestirati, tek trebamo vidjeti. Meni ništa od tih tretmana nije nedostajalo jer sam se posvetila samo kćeri. Jedino mi nedostaje moje društvo i njima se najviše veselim“, rekla je nedavno Iva u intervjuu za RTL.HR

Podsjetimo, ni u visokoj trudnoći Iva nije odustajala od pomno biranih krpica, pa su joj često tepali kako je najljepša domaća trudnica. Od manekenskih dana Iva kao da se nije uopće promijenila, no, logično, promijenio se njezin modni izričaj koji je postao poslovniji i ozbiljniji nego ranije.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!