Ostani doma
Novosti
Ivica (59) iz 'Ljubav je na selu' voli pametne i lijepe žene, a na jednu je posebno bacio oko: ' Valentina iz 'Braka na prvu' je žena koja se meni sviđa'
Privatna fotografija

Novi farmer

Ivica (59) iz 'Ljubav je na selu' voli pametne i lijepe žene, a na jednu je posebno bacio oko: ' Valentina iz 'Braka na prvu' je žena koja se meni sviđa'

*Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 400 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja. Zabranjeno je svako neovlašteno korištenje fotografija bez pismenog dopuštenja RTL Hrvatske

Ivica Džaja (59) iz Strizivojne opisuje se kao komunikativna i samouvjerena osoba, a za to su, kaže, zaslužna brojna putovanja koja su ga izgradila kao osobu i donijela mu vrijedna životna iskustva. Imao bi Ivica o čemu pričati danima, a za RTL.HR je otkrio samo dio svog burnog života.

"Radio sam na tri kontinenta: u Africi, Aziji i Europi", započeo je svoju priču Ivica, koji se sada skrasio u rodnoj Strizivojni, u kojoj ima kuću. Bavi se građevinom, što mu je primarno zanimanje, a iz hobija obrađuje vinograd i ima konje. Tijekom svoje karijere radio je, kaže, svakakve poslove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U Africi radite sve za što ste sposobni. U Tripoliju sam bio šef kampa pa šef centra za organiziranje prihvata mehanizacije... Vodite se kao stručni suradnik, a zapravo radite sve što treba pa sam tako napravio kamp, sam projektirao vodu i zatim dobio novu poziciju - šef katodne zaštite. Nakon Afrike, bio sam u Rusiji, u Novosibirsku, gdje sam gradio nebodere. Radio sam i u Njemačkoj na desetak gradilišta", priča Ivica, kojem su putovanja donijela i znanje stranih jezika pa se tako može pohvaliti da govori čak četiri!

"Govorim engleski, njemački, ruski i ukrajinski", kaže Ivica. Najviše ga je fascinirala Rusija, u kojoj je imao prilike doznati kako Ruskinje vole, što ga je potpuno oduševilo.

Nitko ne voli kao što vole Ruskinje

"Obožavam Ruskinje. Kad vas zavoli ruska žena, vi ste zaštićen čovjek, vi ste sretan čovjek. Sve radi, poginula bi za vas, daje i srce i dušu. Ruskinje su specifične po tome. One su živa vatra, ali znaju biti i mirne i tihe. Nemojte ih zanemariti i posvetite im pažnju. Naime, Rusi su dosta hladni i ne pružaju ženama pažnju, doživljavaju ih kao roblje, i onda kad vi dođete i pokažete im neki novi način ophođenja, one se oduševe", govori Ivica, a pohvalio se i da je dobio čak 11 bračnih ponuda. No sve ih je odbio.

"Volio sam samo dvije, koje su i mene voljele. Jedna je bila udana, a druga nije željela napustiti Sibir", objašnjava zašto je ipak ostao sam. Iza njega je i brak od 18 godina koji je završio jer su bivša supruga i on odlučili krenuti svatko svojim putem, a sada je spreman za novu ljubav.

Valentina je najbliže idealnoj ženi

"Jako volim žene. Netko voli šah, ja volim nogomet, volim sport, ali žene volim najviše na svijetu. Ja se napajam gledajući žene. Volim pametne i ženstvene žene. Ima izuzetno pametnih žena koje mene fasciniraju. Ja jako volim razgovarati o umjetnosti, o književnosti, i ako imate čovjeka koji je žensko biće koje također voli razgovarati, načitan je i zna štošta, onda vrijeme lijepo prođe", oduševljeno govori Ivica. A za RTL.HR je otkrio i da mu je jedna žena posebno zapela za oko.

"Valentina iz showa 'Brak na prvu' je žena koja se meni sviđa. Ona je jednostavna, pametna, inteligentna, šarmantna, autoritativna, karakterna... Mislim da bih nju zasigurno zaintrigirao, ali ne znam interesira li nju 'Ljubav je na selu'", kaže Ivica koji čeka pisma zainteresiranih žena.

Ako želite upoznati Ivicu ili nekog drugog farmera, pošaljite mu pismo na 'Ljubav je na selu', P.P. 25, 10040 Zagreb ili na e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr i upustite se u avanturu svog života!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!