Ostani doma
TV novosti
Ovo se u Hollywoodu rijetko viđa: Kevin Bacon i Kyra Sedgwick zajedno su od 1982. godine
PIXSELL

sretnici

Ovo se u Hollywoodu rijetko viđa: Kevin Bacon i Kyra Sedgwick zajedno su od 1982. godine

Suprotno od velike većine ostalih u Hollywoodu, ovaj skladni par je uspjevao održati stabilan brak, no nedavno ih je poprilično šokiralo jedno otkriće

Skladan holivudski par, Kevin Bacon i Kyra Sedgwick, bili su uvjereni kako znaju apsolutno sve jedno o drugome nakon 33 godine braka i 6 godina veze prije istog. Iako su smatrali kako ništa nije ostalo neizrečeno te kako znaju apsolutno sve jedno o drugome, lijepa glumica Kyra Sedgwick i glumac Kevin Bacon ostali su iznenađeni spoznajom kako su u rodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)Naime, oni su gostujući u televizijskoj emisiji Finding Your Roots (Pronađi svoje korijene) saznali kako su u daljnjem rodbinskom srodstvu. Koncept ove emisije zasnivao se na analizi DNK uzorka sudionika te 'građenjem' njihovih obiteljskih stabala.

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick pristali su sudjelovati zbog znatiželje, međutim, nisu očekivali ovakav rasplet situacije. No, to neće stati na kraj njihovoj dugogodišnjoj ljubavi, iz koje je rođeno i dvoje djece, jer ipak se radi o dalekom, daaalekom srodstvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kevina Bacona gledajte u fantastičnoj akcijskoj komediji 'R.I.P.D. Agenti za počivale u miru' u subotu u 22 sata na RTL-u. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!