Ostani doma
Novosti
Gordana iz 'Braka na prvu' napravila korak dalje u vezi s Milanom!
RTL

Sretni par

Gordana iz 'Braka na prvu' napravila korak dalje u vezi s Milanom!

Gordana i Milan vrlo su bliski i često provode vrijeme zajedno

Gordana Gašparić Vrbljanin iz showa 'Brak na prvu' vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gdje objavljuje zanimljivosti iz svog svakodenvnog života, a ovoga je puta razveselila svoje pratitelje promjenom fotografije profila. Naime, odlučila je napraviti novi korak u vezi s Milanom Tokićem, s kojim je tijekom trajanja sociološkog eksperimenta bila u braku, pa je objavila fotografiju na kojoj su njih dvoje. 

Fotografija je nastala u finalu showa 'Brak na prvu', u kojem je gospođa Gordana blistala u zlatnoj kombinaciji, dok je gospodin Milan bio u crnom odijelu, s bijelom košuljom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Objava zajedničke fotografije privukla je pozornost Gordaninih pratitelja, koji su se pitali koja je poruka iza tog čina. 

"To je, draga Dubravka, malo podsjećanje na lijepo provedene dane. Zaista je bilo fenomenalno", napisala je Gordana, dodavši kako je najbolje bilo iza kamera. 

Gordana i Milan lijepo su se slagali od početka showa, iako su imali malih trzavica jer su različitog životnog tempa. Gordana, primjerice, voli rano ustati, dok je Milan spavalica. Ipak, bez obzira na razlike, Gordana tvrdi kako se ona i Milan lijepo slažu i često druže, a ona uvijek ističe i kako je on pravi džentlmen. 

Prijavite se u drugu sezonu showa 'Brak na prvu' OVDJE

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!