Ostani doma
TV novosti
Hana demantirala trudnoću i prekid pa za RTL.HR otkrila: 'Već 8 mjeseci nisam izašla s frendicama, smirila sam se otkako sam u sretnoj vezi'
Instagram/Hana Rodić

INTERVJU

Hana demantirala trudnoću i prekid pa za RTL.HR otkrila: 'Već 8 mjeseci nisam izašla s frendicama, smirila sam se otkako sam u sretnoj vezi'

Dugih mjesec dana fanovi su čekali da Hana Rodić i Goran Jurenec objave nešto novo na društvenim mrežama. I kad su već krenule spekulacije o njihovoj vezi, Hana je na svom Instagram storyju objavila video s komentarom...

"Mnogi od vas su mi slali poruke je li sve u redu, zašto nas nema, jesmo li prekinuli, jesam li trudna? Ljudi, ja niti sam trudna niti smo prekinuli, sve je u redu. Ne može biti bolje. Čak vam spremamo nešto novo. Ali to je još tajna. Otkrit ćemo sve na vrijeme', rekla je Hana u videu.

Sad je u intervjuu za RTL.HR detljnije pojasnila gdje su nestali ona i Goran u proteklom razdoblju, gdje se trenutačno nalaze te kakvi su im zajednički planovi za budućnost.

'Nema nekog velikog misterija, samo smo trebali odmor'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Goran i ja odlučili smo kratko pauzirati od društvenih mreža, jednostavno nam je bio potreban predah. Naši pratitelji  dosta su se zabrinuli pa sam odlučila objaviti kratki Storytime kako bismo ih obavijestili da je sve u redu", rekla je Hana te dodala kroz smijeh, "Nakon što neko vrijeme nismo bili aktivni, započele su razne teorije zavjera, a jedna od njih bila je da sam trudna, druga je bila da smo prekinuli... Bilo je dosta pretpostavki zašto nas nema, ali nitko nije pogodio da smo samo trebali odmor i da se iza toga ne krije neki veliki misterij."

Nakon što je objavila kako su ona i Goran na putu, mnogi fanovi poradovali su se da se vraćaju u Hrvatsku. No, nakon Hamburga par se vratio u Berlin, gdje živi. "Njemačka je trenutno moj dom, hoće li tako i ostati... Ne znam, Goran i ja razmatramo opciju da zbog posla možda preselimo u London, ali nismo još odlučili", otkriva za RTL.HR.

'Nisam dugo izašla s prijateljicama, smirila sam se otkako sam u sretnoj vezi'

Iako joj nedostaje rodni Zagreb, u Hrvatsku se neće uskoro vraćati. "Svakako ćemo dolaziti u Zagreb da vidimo prijatelje, ali na kratko. Zbog virusa koji je pogodio cijeli svijet odlučili smo da je sigurnije putovanja odgoditi dok se situacija ne smiri. Najviše mi nedostaju prijatelji. Iskreno, nisam dugo izašla s prijateljicama u klub, više od 8 mjeseci, dosta sam se smirila otkako sam u sretnoj vezi", kaže.

Iako se situacija s koronavirusom ne smiruje, Hana i Goran su, kao i većina, prihvatili pravila odgovornog ponašanja te paze na svoje, ali i tuđe zdravlje. "Mi se za sada dobro nosimo, pridržavamo se pravila i trudimo se izbjegavati gužve, u Hamburgu smo bili samo dva dana na poslovnom putu zbog novog projekta, ali u Njemačkoj je također narastao broj zaraženih", objašnjava.

 

'Spremamo nešto sasvim novo'

Ona i Goran, naime, sad punom parom rade na svojim projektima koji su privremeno stali tijekom početka pandemije koronavirusa. "Nažalost, istina je da posao dosta pati što se tiče društvenih mreža, ali trudim se gledati pozitivno, proći će i ta korona. Iako nisam bila aktivna kraće vrijeme, imam vjerne pratitelje koji su i dalje tu, podržavaju me i prate sve što radim. Goran je neko vrijeme pauzirao s poslom jer nije mogao putovati izvan Njemačke na snimanja, ali i dalje radi na području Njemačke i ostatak slobodnog vremena uložio je u novi projekt koji izlazi već ovaj mjesec", priča nam domaća influencerica te otkriva: "Spremamo nešto sasvim novo, Goran i ja dugo smo radili na ovome, radi se o novoj fitness platformi, moj posao je bila montaža i dizajn, a sve oko detalja uskoro će vam ispričati Goran!"

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!