Ostani doma
Novosti
Sjećate se Horvata iz 'Big Brothera'? Danas je Instagram zvijezda, a pojavljuje se i u jednom glazbenom spotu!
Instagram

KAKAV ŽIVOT!

Sjećate se Horvata iz 'Big Brothera'? Danas je Instagram zvijezda, a pojavljuje se i u jednom glazbenom spotu!

Iako je pravnik po struci, bivši natjecatelj Big Brothera agent je za luksuzne brendove sunčanih naočala te je najviše posvećen svom Instagram profilu

Bivši član Big Brother kuće Horvat Čagalj danas je poznata Instagram zvijezda gdje ima preko 26 tisuća pratitelja. 

 
 
 
 
 

Zanimljivo je

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •������ ������• (@horvat_cagalj) on Jul 12, 2020 at 1:00am PDT

Ovog pravnika po struci, koji se trenutačno bavi modnim poslovima, prati preko 16 tisuća ljudi, a njegov profil pun je fotografija modnih kombinacija, gradova koje je posjetio, ali i neizostavnih slika jela i pića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •������ ������• (@horvat_cagalj) on Jun 6, 2020 at 1:58am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nakon Velikog brata život mi se dosta promijenio, a to se najviše osjetilo prve dvije godine nakon showa. Malo imaš vremena za sebe, svi te razvlače na sve strane. U početku jako prija ta pažnja, slava i interes medija, ali nakon nekog vremena shvatiš da moraš ostati realan i iskoristiti tih pet minuta slave za nešto konkretno što te zanima i čime se želiš baviti", rekao je Horvat za Dalmatinski portal

Iako je pravnik po struci, bivši natjecatelj Big Brothera više je posvećen modi i luksuznom lifestyleu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •������ ������• (@horvat_cagalj) on Jun 28, 2020 at 3:00am PDT

 

Nedavno se vratio i u showbiz vode. Naime, Horvat je postao bračni savjetnik samo za potrebe novog spota dalmatinskog glazbenika Vedrana Roguljića u pjesmi „Vrati svom životu sjaj“.

Podsjetimo, njegov profil pun je fotografija modnih kombinacija, ali i mjesta koje je posjetio. Iako zbog pandemije koronavirusa ne može uživati u svjetskim destinacijama, ljeto maksimalno koristi kako bi posjetio domaće destinacije - od gradova do otoka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •������ ������• (@horvat_cagalj) on Sep 27, 2019 at 11:52pm PDT

"Nakon Velikog brata život mi se dosta promijenio, a to se najviše osjetilo prve dvije godine nakon showa. Malo imaš vremena za sebe, svi te razvlače na sve strane. U početku jako prija ta pažnja, slava i interes medija, ali nakon nekog vremena shvatiš da moraš ostati realan i iskoristiti tih pet minuta slave za nešto konkretno što te zanima i čime se želiš baviti. Sigurno bih ponovio to iskustvo jer sam upoznao predivne ljude i dobio prijatelje za cijeli život, a isto tako me zanima i raditi u produkciji nekog takvog projekta jer sam ljubitelj tog formata programa", rekao je Čagalj jednom prilikom za Dalmatinski portal.

Čagalj za sebe kaže kako je pozitivan, hedonist, esteta, globetrotter. Voli uživati u malim stvarima i gleda svijet kroz neke svoje naočale bez pesimizma, loših namjera i lažnih odnosa, što se vidi i po njegovom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •������ ������• (@horvat_cagalj) on Jul 23, 2020 at 11:25pm PDT

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!