Ostani doma
TV novosti
'Love Island': Suze, romantika i, naravno, priče o seksu

NOVA SEZONA

'Love Island': Suze, romantika i, naravno, priče o seksu

Uplakana Lucie pokušava se sabrati nakon što je Joe napustio kuću...

Michael spremni su za prvi romantični spoj, a Anna i Jordan prvi se put poljube. Maura počinje misliti da Tom možda ipak nije za nju pravi dečko.

Dan je započeo jednostavnim čavrljanjem na ležaljkama, no djevojke su zagolicale maštu prisutnih dečki kada su počele raspravljati o seksu. Maura ih je sve iznenadila priznavši da je bila i s curom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slomljeno srce

Djevojke tješe uplakanu Lucie, izgubljenu nakon što je Joe morao napustiti vilu. Najveće razumijevanje i riječi podrške Lucie je dobila upravo od Maure. Anton ne skriva ljutnju zbog toga što je u jednoj večeri izgubio najboljeg prijatelja i djevojku s kojom se zbližio. Iako se prvotno dvoumila treba li napustiti show ili ostati, kad su drugi dan upitali Lucie bi li išla na spoj s nekim novim dečkom, odlučno je odgovorila „da“.  

Romantična večera

Došlo je vrijeme za prvi spoj Amber i Michaela, koji su romantičnu večer proveli uz svijeće i vino kako bi se još bolje upoznali. Razgovarali su o svom odnosu, ali i o obitelji i prijateljima koje jedva čekaju vidjeti i upoznati. Na kraju večere pala je i pusa, a Amber je priznala Michaelu da joj se jako sviđa.

Strašna Maura

Nakon što se riješila prijetnje zvane Elma, Maura se ipak premišlja o druženju s Tomom. Nedostaje kemije, a Toma je zaprepastila činjenica koliko slobodno Maura priča o seksu. No, Mauru ne pali muškarac koji je se boji, već želi alfa mužjaka koji će ju oboriti s nogu.

Pikantna pitanja

Dok su Amber i Michael uživali na večeri, ostatak ekipe igrao je igru u kojoj netko postavi pikantna pitanja, a drugi odgovaraju s da ili ne.

Nove nastavke uzbudljivog reality showa pratite od ponedjeljka do petka na RTLplayu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!