Ostani doma
Novosti
Dušan iz 'Ljubav je na selu' uživa sa suprugom na medenom mjesecu: Objavio 'morsku' fotografiju!
Privatna fotografija

Pronašao srodnu dušu

Dušan iz 'Ljubav je na selu' uživa sa suprugom na medenom mjesecu: Objavio 'morsku' fotografiju!

Dušan je za RTL.HR otkrio da će sa suprugom ljetovati na otoku Korčuli

Vijest da se oženio Dušan Golubovac iz 12. sezone popularne emisije 'Ljubav je na selu', mnoge je razveselila. Farmer (30) je u razgovoru za RTL.HR najavio da će sa suprugom Ana-Marijom godišnji odmor provesti na otoku Korčuli, a ljetovanje će im ujedno biti i medeni mjesec. Iako baš nije aktivan na društvenim mrežama, Dušan je objavio jednu "morsku" fotografiju s prvog bračnog putovanja. 

Dušan je u 'Ljubav je na selu' privukao pozornost svojom skromnošću i teškom životnom pričom, ali i slomljenim srcem. Naime, zaljubio se u svoju "zlatnu djevojku" Goranu Vušurović, a iako se isprva činilo da su simpatije obostrane, Gorana se naglo ohladila kada je vidjela kako Dušan živi pa je njihova romansa završila prije nego je i počela. 

Ljubav u doba korone

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marljivi farmer tako u emisiji nije pronašao ljubav, no jest zahvaljujući njoj. Naime, nakon što se pojavio na televiziji, javile su mu se brojne djevojke, a među njima je bila i "ona prava" - njegova supruga. No, nije se mogao vidjeti s njom zbog pandemije koronavirusa. 

"Upoznali smo se preko Facebooka i dopisivali se nekoliko mjeseci, a čim je bilo moguće, otputovao sam po nju, doveo je u Zrin i vjenčali smo se", otkrio je Dušan nedavno za RTL.HR. 

Uživa u braku

On i njegova odabranica, 21-godišnja Ana-Marija iz bosanske Fojnice, vjenčali su se krajem lipnja u općini u Dvoru, a Dušanu je kum bio prijatelj iz sela. Bračni život mu, kaže mladi farmer, odlično odgovara. 

"Presretan sam, odlično nam je zajedno! Ja sada puno radim, ali snalazimo se. Ona je kod kuće, čuva kuću i čeka mene", kaže veselo Dušan, koji je upravo to i tražio - nekoga s kim će se voljeti i uz koga više neće biti sam.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!