Ostani doma
Novosti
Mlada Anita dominirala emisijom, ali pobjedu je ipak odnijela Tanja s osvojenih 4250 kuna

odlična zabava

Mlada Anita dominirala emisijom, ali pobjedu je ipak odnijela Tanja s osvojenih 4250 kuna

Večerašnja emisija donosi novu dozu zabave, a za nju će, uz voditelje Borisa Mirkovića i Ivu Jerković, biti zaslužni natjecatelji Anita, Darko i Tanja.

Prvo su morali odigrati „Brzu igru“ u kojoj se tražio novinski naslov „Dijeta s jogurtom“ što je pogodila Anita i tako zaradila 250 kuna. Dolazi iz Zagreba i studentica je. Uz nju se natječe i Darko iz Osijeka koji je inženjer ratarstva, zaposlen je i otac jednog djeteta. Tanja dolazi iz Zagreba, majka je troje djece, a slobodno vrijeme voli provoditi čitajući.

U drugoj „Brzoj igri“ trebalo je pogoditi jednu osobu. Anita se prva javila i pogodila pojam „Gorljiv zagovornik zdravog života“. Večerašnja emisija bavit će se pojmovima povezanima sa zdravim životom, a u skladu s tim i u prvoj se slagalici tražio pojam iz kategorije „Na jelovniku“. Rješenje je dao Darko, a ono je bilo „Integralne žitarice s voćem“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugoj slagalici rješenje se krilo u kategoriji „U kući i oko nje“. Tanja je odgonetnula da se tražio izraz „Bučice od pet kilograma“ i zaradila 950 kuna.

A u trećoj slagalici morali su pogoditi jedno zanimanje. Darko je pogodio da se radi o „Tehničaru nutricionistu“, a ponudio je rješenje nakon što je skupio svega 150 kuna jer se „opekao“ na bankrotu i preskoku.

Najspretnija u trećoj „Brzoj igri“, u kojoj se tražilo rješenje „Tko u svačije zdravlje pije, svoje ubije“, bila je Tanja.

U četvrtoj kategoriji tražio se jedan stih, a nakon što je Tanja nudeći rješenje pogriješila u jednom slovu, Anita je dala konačno rješenje „Učite jogu, kama sutru, zen“.

Peta slagalica krila je jedan pojam, a riječ je bila o „Brzoj detoksikaciji organizma“ što je pogodila Tanja i u tom krugu osvojila 2550 kuna.

Šesta, odlučujuća slagalica krila je svima omiljenu kategoriju „Prije i poslije“, a iako je Anita otkrila većinu slova, rješenje je ipak dao Darko, a ono je bilo „U zdravom tijelu, zdrav duh sa sjekirom“. Pobjednica večeri bila je ipak Tanja s osvojenih 4250 kuna, koje je mogla povećati u bonus igri.

Tanja nije uspjela pogoditi da se tražio pojam „Ljudsko tijelo“ pa nije osvojila dodatnih 3000 kuna.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!