Ostani doma
Novosti
Danas obožavani glumac u jednom je razdoblju života gladovao: 'Zahvaljujući tim situacijama danas puno bolje znam cijeniti određene stvari u životu'
Instagram/andrijamilosevic_official

Sretan rođendan!

Danas obožavani glumac u jednom je razdoblju života gladovao: 'Zahvaljujući tim situacijama danas puno bolje znam cijeniti određene stvari u životu'

Već provjerena činjenjca je da su najzabavniji i najsmješniji ljudi u životu proživjeli najteže stvari

 

Andrija Milošević rođen je 6. kolovoza u Podgorici. Kao mali sanjao je da će postati nogometaš. No sa 16 godina odlučio je ipak okušati se u glumi i otišao na prijemni, koji je pripremao samo jednu noć. Njegov talent bio je dovoljan da ga odmah prime na Fakultet dramskih umjetnosti u Cetinju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Mar 23, 2020 at 8:50am PDT

Darovitog je mladića glumac i producent Svetozar Cvetković pozvao da dođe u Beograd raditi na predstavi. Kako Andrija nije imao novca, kazalište mu je unajmilo stan. „Kupili su mi žlice, tanjure, sve što treba za domaćinstvo jer si tad to nisam mogao priuštiti. Beskrajno sam im zahvalan i danas. Bio sam jako gladan i to mi je puno pomoglo u životu. Zahvaljujući tim situacijama danas puno bolje znam cijeniti određene stvari u životu. Hrana usporava mozak", otkrio je Andrija u intervjuu za 100posto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Dec 13, 2015 at 10:10am PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, neki od najtežih trenutaka u Andrijinom životu bili su smrt njegova oca 2013. te bolest majke koja je uslijedila. Nakon stalne dijalize Andrijina majka morala je na transplantaciju bubrega. „To je za mene bio jedan od najtužnijih i najtežih trenutka u životu. Brinuti o mami je privilegija i čast. Često kažem da mi je majka sada dijete i da smo zamijenili uloge,“ kazao je tada Andrija. Na žalost gospođa Vera je preminula 2019. u 64. godini života.

 • Andrija i Anđelka

  humoristična serija - Srbija - 2015.

  Ponedjeljak - petak u 20 sati
  Gledaj na
 • Mamini sinovi

  humoristična serija - Srbija - 2017.

  RTL, ponedjeljak - četvrtak u 21, petak u 19.45 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!